Hopp til hovedinnhold
Herskapelige hus fra Systemhus

Herskapelige hus

Klassiske hus med elegant uttrykk

Drømmer du om en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser? Da kan et herskapelig hus være det rette valget for deg.

En stil for mange

For mange er dette den store boligdrømmen - kanskje fordi det har et eksklusivt, elegant og en dose royalt preg over seg.

De herskapelige husene går under den klassiske stilen, som har eksistert i en årrekke. Stilen har sitt opphav i de amerikanske husene, og har blitt mer og mer populært med årene. Noen forbinder stilen med litt eldre hus, og ser på det som gammeldags. Men slik som tidslinjen viser det har disse husene kommet for å bli, og de vil trolig ikke bli noe mindre populære med tiden.

Dagens herskapelige hus blir bygd for å passe inn i vår nyskapende verden. De har blitt modernisert både på utsiden og innsiden, men viktigst av alt er funksjonene til huset planlagt for fremtiden. Selv om disse oppgraderingene er gjort de siste årene, har ikke husene mistet det som kjennetegner det herskapelige. De er fortsatt så eksklusive og fine at de er en konge verdig - slik som vår elegante Aurora.

Finn mer innspirasjon i vår huskatalog

I huskatalogen vår finner du utfyllende informasjon om alle våre husmodeller, du kan lese historier fra kunder som har bygd et Systemhus, og ikke minst bli inspirert til å bygge din drømmebolig!

Andre hustyper

Dahl – et moderne hus fra Systemhus

Moderne hus

Drømmer du om store vindusflater og en åpen planløsning som både er funksjonell og pen?

Høvik – et funkishus fra Systemhus

Funkishus

Drømmer du om store vindusflater, rette linjer, naturlig lys og åpen planløsning?

Sande – et tradisjonelt hus fra SYstemhus

Tradisjonelle hus

Drømmer du om store vinduer, romantiske detaljer og skrått tak?

Tomannsboligen Sandnes fra Systemhus

Tomannsboliger

Drømmer du om å bygge hus, men har ikke behov for en hel enebolig?

Relaterte artikler

Herskapelig hus med elegant uttrykk

Et herskapelig hus blir ofte forbundet med en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser. For mange er dette den store boligdrømmen - kanskje fordi det har et eksklusivt, elegant og en dose royalt preg over seg.

Aurora fra Systemhus

Herskapelig klassiker ble Joachims drømmehjem

Joakim kom over et hus på sosiale medier på en busstur i Tyskland. Aurora het det, en herskapelig bolig med store vinduer og lyse, luftige rom. Og slik startet reisen mot drømmehuset på en busstur i Tyskland, og endte opp på Høgåsen i Notodden.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?