Herskapelige hus

Herskapelige hus fra Systemhus

Herskapelige hus

Herskapelig hus med elegant uttrykk

Drømmer du om en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser? Da kan et herskapelig hus være det rette valget for deg.

Våre herskapelige hus

En stil for mange

For mange er dette den store boligdrømmen - kanskje fordi det har et eksklusivt, elegant og en dose royalt preg over seg.

De herskapelige husene går under den klassiske stilen, som har eksistert i en årrekke. Stilen har sitt opphav i de amerikanske husene, og har blitt mer og mer populært med årene. Noen forbinder stilen med litt eldre hus, og ser på det som gammeldags. Men slik som tidslinjen viser det har disse husene kommet for å bli, og de vil trolig ikke bli noe mindre populære med tiden.

Dagens herskapelige hus blir bygd for å passe inn i vår nyskapende verden. De har blitt modernisert både på utsiden og innsiden, men viktigst av alt er funksjonene til huset planlagt for fremtiden. Selv om disse oppgraderingene er gjort de siste årene, har ikke husene mistet det som kjennetegner det herskapelige. De er fortsatt så eksklusive og fine at de er en konge verdig - slik som vår elegante Aurora.

Andre hustyper

Moderne hus

Drømmer du om store vindusflater og en åpen planløsning som både er funksjonell og pen?

Systemhus Høvik 2 forside hage takterrasse skumring

Funkishus

Drømmer du om store vindusflater, rette linjer, naturlig lys og åpen planløsning?

Tradisjonelt uttrykk Sande i fra Systemhus

Tradisjonelle hus

Drømmer du om store vinduer, romantiske detaljer og skrått tak?

Kontakt oss

image placeholder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.