Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ekeberg
Klassisk hus med rene linjer

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

115,0

Bruksareal (BRA)

181,5

Primærrom (P-rom)

170,3

Største lengde

12,4 m

Største bredde

11,1 m

Ekeberg er et romslig hus med søyler og klassisk utforming. Med et tidløst fasadeuttrykk og trekk fra langt dyrere hus har dette blitt en av våre mest populære boliger.

Stor hall med mange bruksområder

Ekeberg har en stor hall med god plass til garderobeskap. En stor sportsbod med direkte inngang fra utsiden er praktisk i en aktiv hverdag. Det kombinerte badet og vaskerommet i første etasje er såpass stor at du får utnyttet begge bruksområdene på en god måte. Med inngang direkte fra hallen har du mulighet til å både legge skitne klær og utstyr til vask, samtidig som du selv får tatt deg en dusj.

I første etasje er det åpen kjøkken- og stueløsning, med mulighet for å avgrense stueområdet slik at du får et ekstra soverom i boligen.

Alle funksjoner på inngangsplan

Ekeberg har universell utforming med alle funksjoner på inngangsplan. Det klassiske huset har romslige soverom og et stort bad i andre etasje. De store rommene og gode oppholdsarealer gjør boligen godt egnet for aktive familier med ønske om god plass og en behagelig atmosfære.

På badet er det mulighet for skittentøyssjakt ned til vaskerommet i første etasje. Loftstuen i andre etasje kan fint brukes som TV-stue eller oppholdsrom for barna i huset, og har utgang til en liten luftebalkong.

Denne husmodellen er tilpasset Husbankens krav til finansiering. Les mer her.

Ekeberg plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?