Hopp til hovedinnhold
Tomannsbolig fra Systemhus

Tomannsbolig

Tomannsbolig

Drømmer du om å bygge hus, men har ikke behov for en hel enebolig? Da kan en tomannsbolig være det ideelle valget for deg. Ved å bygge en tomannsbolig kan du skreddersy en splitter ny bolig tilpasset dine individuelle behov til en svært gunstig pris.

Hvorfor bygge tomannsbolig?

Mange vurderer å bygge en tomannsbolig sammen med familie, venner eller som et investeringsprosjekt for å bidra til å finansiere sine egne byggekostnader. Ved å bygge en tomannsbolig kan man fordele kostnadene ved å anskaffe seg en tomt på to enheter, og man sparer penger på å dele flere av kostnadene i byggeprosessen, grunnarbeid og materialer.

Det er imidlertid viktig å nøye vurdere hvem man ønsker å bygge sammen med når man tar beslutningen om å bygge en tomannsbolig. Det er mye delt ansvar i en slik samordning, inkludert hage, oppkjørsel, snømåking og vedlikehold. Likevel kan byggingen av en tomannsbolig være en svært fornuftig løsning for flere som bygger for første gang. Systemhus tilbyr et bredt utvalg av tomannsboliger i tillegg til de som er presentert i katalogen. Ta kontakt med din lokale forhandler for å diskutere muligheter for å sette opp en to- eller flermannsbolig.

Finn mer innspirasjon i vår huskatalog

I huskatalogen vår finner du utfyllende informasjon om alle våre husmodeller, du kan lese historier fra kunder som har bygd et Systemhus, og ikke minst bli inspirert til å bygge din drømmebolig!

Andre hustyper

Dahl – et moderne hus fra Systemhus

Moderne hus

Drømmer du om store vindusflater og åpen planløsning som både er funksjonell og pen?

Sande – et tradisjonelt hus fra Systemhus

Tradisjonelle hus

Drømmer du om store vinduer, romantiske detaljer og skrått tak?

Aurora – et herskapelig hus fra Systemhus

Herskapelige hus

Drømmer du om en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser?

Funkishuset Høvik fra Systemhus

Funkishus

Drømmer du om store vindusflater, rette linjer, naturlig lys og åpen planløsning?

Relaterte artikler

Bygge tomannsbolig

Prosessen med å bygge sitt første hus er omfattende, avgjørelsene er mange og sluttsummen kan fremstå uvirkelig høy. Å dele denne prosessen med noen, vil kunne redusere både kostnadene og de skeptiske følelsene. Derfor er det for mange en god løsning å bygge en tomannsbolig med enten et vennepar, noen bekjente eller familien.

Funkishus fra Systemhus med utleiedel

Utleiedel i ditt Systemhus?

I forbindelse med bygging av utleiedel i en bolig stiller myndigheten krav til utforming og sikkerhet. Det er derfor en stor fordel å prosjektere dette fra starten.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?