Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandnes
En stilig tomannsbolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2

Bruksareal (BRA)

146,8 BRA

Største lengde

15,2 m

Største bredde

12,5 m

Sandnes er en tomannsbolig med et meget flott arkitektonisk uttrykk og gir mye rom til beboerne gjennom en arealeffektiv planløsning.

Tomannsboligen Sandnes har en moderne arkitektur med en spennende takform. Boligen har flotte vinduspartier som åpner opp boligene og slipper inn det viktige dagslyset. Det er overbygde inngangspartier som skjermer for vær og vind, og en praktisk luftebalkong med utgang fra kjøkken.

Romslig og sosialt allrom

I andre etasje har man et romslig og sosialt allrom på hele 60m2 med stue og kjøkken. Den høye takhøyden og gjennomlysning fra vinduene gjør dette til et godt rom for beboerne å oppholde seg. Etasjen har også et ekstra soverom som man også kan velge å bruke som kontor eller gjesterom. Det er tre soverom i første etasje i boligen. Fra det største soverommet er det utgang ut til hagen. I tillegg er det to bad, hvor det ene fungerer som vaskerom.

Gjør egne justeringer

Hvis man ønsker, kan man fjerne det ene soverommet og åpne opp for en tv-stue. I denne etasjen har man også en praktisk bod og mulighet for å tilrettelegge for oppbevaring under trapperom.

Boligen kan også med små justeringer bygges som enebolig om man ønsker det.

Sandnes enebolig

Sandnes plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?