Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Gausel
Moderne hus med utleiedel

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

155

Bruksareal (BRA)

193,9

Gausel er en moderne og elegant enebolig som representerer husdrømmen til mange boligkjøpere. Den er stilren og vakker med sine linjer og detaljer som gir den et særpreg utenom det vanlige. Det er en perfekt bolig for de som er ute etter den spesielle og romslige eneboligen som har det meste.

En bolig som skiller seg ut

Boligen har en spennende takform med en kombinasjon av flatt og skrått tak. Den flotte kombinasjonen av tre og mur gir liv i fasaden og de høye vinduene er med på å gi boligen en signatur som skiller seg ut blant andre.

Stor og flott takterrasse

Gausel har en flott stor takterrasse med utgang direkte fra kjøkkenet. Terrassen har et overbygg som skjermer sitteplassene mot nedbør og vind, samt beskytter inngangspartiet. Fra takterrassen er det også kort vei til terrenget som er praktisk på fine dager.

Flyten mellom innendørs og utendørs gir en nærhet til naturen som mange setter stor pris på. Her får man en overbygd parkering til bil med inngang til boligen gjennom sportsboden slik at man kan gå tørrskodd inn i huset. Carporten beskytter bilen og holder den snøfri i vinterhalvåret. Her kan man også parkere sykkelen sin.

Fire soverom og to bad

Boligen har hele fire soverom, hvorpå man kan velge å bruke det ene til et kontor og gjesterom. Tre av soverommene ligger i første etasje, hvor det største har utgang direkte til uterom. Boligen har to bad, et i hver etasje, og et praktisk vaskerom med tilhørende bod som gir mye arbeids- og lagringsplass i første etasje.

Godt med lagringsplass

I tillegg er der en stor sportsbod i tilknytning til carport som til sammen gir godt med lagringsplass i boligen. Det er også godt egnet for lagring under trapp og det kan det være naturlig å bruke som ekstra garderobeplass da det er i nær tilknytning til entré.

Luftig stue- og kjøkkenløsning

I andre etasje finner man en stor og luftig stue og kjøkkenløsning med god høyde under taket. De markante vinduene slipper det viktige dagslyset inn i oppholdsrommene og trappen. Stuen har god plass til en stor spisestue der man kan samle venner og familie til trivelig stunder.

Kjøkkenet er også praktisk plassert i nærheten av utgang til takterrasse for å kunne enkelt nyte måltidene utendørs på fine dager. Kjøkkenet er også romslig og legger til rette for tilstrekkelig med arbeidsplass og lagring.

Gausel har utleiedel

Den moderne boligen har utleiedel med egen inngang i underetasjen. En utleiedel kan være med på å øke verdien av boligen og gi en ekstra inntekt.

Les også: Bygge hus med utleiedel

Gausel plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?