Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moholt – arealeffektiv moderne bolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

71

Bruksareal (BRA)

97,1

Primærrom (P-rom)

85

Største lengde

10,6 m

Største bredde

4,5 m

Husmodellen Moholt er en arealeffektiv bolig som passer godt for små skrå tomter.

En arealeffektiv bolig

Boligen er prosjektert i to etasjer som inneholder to soverom, og tre etasjer hvor man får tre soverom og en underetasje man kan benytte selv eller leie ut for ekstra inntekt. Varianten i to etasjer er under 100m2 i størrelse og har en meget praktisk og godt utnyttet planløsning.

I første etasje er alle sosiale sonene samlet. Når man kommer inn via et overbygd inngangsparti, kommer man inn i en stor entré med god lagringsplass og et praktisk gjestetoalett nært inngangen. Boligen har et flott spiserom nært tilknyttet uterommet til fine dager og et effektivt og romslig kjøkken. Stuen har store vinduer som gir lys gjennom hele boligen og slipper dagslyset inn.

Lun og koselig stue i Moholt huset fra Systemhus

Skråstilt møne gir rom med særpreg og en luftig følelse i stuerom som gir en flott effekt i boligen. I denne etasjen har man godt oppdelte sosiale soner som gir litt privatliv og skjerming ved behov. Praktisk plassering av overbygd sportsbod i tilknytning til entré. I underetasjen finner man to soverom, en romslig bod og bad. I gangen er det en smart mulighet for lagring- eller arbeidsplass.

Moholt fra Systemhus med to etasjer

I husmodellen med tre etasjer er det lagt tre soverom i andre etasje, hvorav et er et mastersoverom med stor skapplass. Her finner man også et bad i tilknytning til soverommene. Første etasjen er lik modellen med to etasjer. I underetasjen finnes en utleiedel med oppholdsrom, entré og bad, samt et ekstra bad og vaskerom til hoveddelen. Underetasjen kan lett innlemmes med hoveddelen ved behov og gjøres om til utleie igjen. Det er ikke kategorisert som en egen enhet, noe som forenkler kravene til tomten.

Moholt plan- og fasadetegninger

Moholt har standard plantegninger som man kan ta utgangspunkt i, men husmodellen kan tilpasset dine ønsker sammen med forhandler.

Ønsker du en annen plantegning?

Moholt kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?