Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Oslo
Et arealeffektivt moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

1

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

70,0 BYA

Bruksareal (BRA)

110,1 BRA

Husmodellen «Oslo» er en kompakt og effektiv bolig, hvor man har utnyttet arealet optimalt gjennom smarte og funksjonelle rominndelinger.

Passer godt for små tomter

Man får mye rom og funksjonelle flater på arealet og den passer godt for små tomter. Dette moderne huset har også varianter både flat eller skrå tomt. Boligen har moderne stramme linjer i minimalistisk stil. Boligen bygges med både tre- og platekledning som gir spill i fasaden. Her kan man kombinere farger og materialer etter eget ønske. Boligen kan også passe utmerket med hel murpuss.

Her kan du lese om "Oslo" - første kataloghus med klimaregnskap

Uterommet som en forlengelse av huset

Huset kan bygges med stor takterrasse om de lokale forholdene tillater det, noe som gir en flott skjermet privat sone utendørs til fine dager. Utgangen til hage fra stuen gir nærhet til uterommet som en forlengelse av oppholdsrommene på fine dager.

Praktisk kjøkken og innredning

Kjøkkenets plassering midt i boligen gir fleksibilitet for møblering av stue og spiseplass. Kjøkkenet er formet for å gi mulighet til god lagringsplass og tilstrekkelig med arbeidsflater. Det er også rom for praktisk innredning under trapp. Store vinduer gir flott gjennomlys i stue og kjøkken. Dagslys er viktig for oss mennesker i hverdagen og gjør bomiljøet bedre. Boligen har to jevnstore, samt et stort master soverom med gode lagringsmuligheter. Den har et overbygd inngangsparti og en utebod som man kan gå tørrskodd til.

Kan bygges i skrå tomt

Boligen kan bygges i skrå tomt med garasje og inngang i underetasje. Boligen får da en stor sportsbod, kombinert med teknisk rom, på hele 12m2. Inngang i kjelleretasjen gir en gang av god størrelse med god plass til oppbevaring av klær. I husmodellen for skrå tomt får man også plass til en praktisk bod i første etasje.

Oslo plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?