Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Romslig enebolig med attraktiv og landlig beliggenhet

Høgeholvegen, 4054 Tjelta
Pris fra6 560 000 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Energimerking

B - Oransje
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden
Romslig enebolig med attraktiv og landlig beliggenhet. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og parkering i egen garasje.

FANTASTISK FAMILIEBOLIG!
På Tjelta i Sola har vi en flott prosjektert enebolig for salg. Med stilren arkitektur og masse bokvalitet er dette en sjelden mulighet. Oppholds- og hvilesoner er romslige og gir plass for en aktiv familie der mye skjer samtidig.

SENTRALT, BARNEVENNLIG OG LANDLIG
Beliggenheten midt i Tjelta sentrum gir kort vei til alt familien trenger. Høgeholvegen 28 ligger i enden av en blindvei. Skole, barnehage, idrettsanlegg og butikk er i kort gangavstand. Tjelta ligger sentralt i forhold til arbeidsplasser på Sola, Forus, Sandnes og Jæren.

Romslig enebolig med attraktiv og landlig beliggenhet

HANDEL OG SERVICE
Coop Extra er et viktig samlingspunkt på Tjelta. I samme bygg er det også legesenter og frisør. For mer omfattende handel, har Sola sentrum et allsidig utvalg butikker og servicetilbud. Ellers er ikke veien lang til Kvadrat kjøpesenter, med 165 butikker, et stort utvalg spisesteder og mange parkeringsmuligheter.

GOD KOMMUNIKASJON
Tjelta ligger strategisk greit til for kommunikasjon nordover og sørover. Det er gode bussforbindelser. Med flyplass på Sola og den internasjonalehavnen i Risavika havn er all reising lett tilgjengelig.

AKTIV FRITID
På Tjelta knytter mye av aktiviteten seg til idrettslaget Havdur. Idrettslaget har lang historie, og har i dag tilbud innen barneidrett, fotball og håndball. Havdur har flotte treningsmuligheterbåde innendørs og utendørs, med Stangeland Arena, TS-Banen, Dysjalandshallen, kunstgressbane og ballbinger. I tillegg har Dysjalandshallen en svømmehall med stupetårn fra én til 7,5 meter. Organisert idrett i Sola kommune drives av i alt 41 idrettslag. Her er alt fra håndball til fotball, sykling, skating, svømming og friidrett. For å nevne noe.. Tjelta har kort vei til Hellestøstranden, som er en av de mest populære strendene på Jæren. Her er det flott å gå tur, bade og surfe. For alle turglade er det mye å velge i. I Sola kommune er det mange flotte sykkelstier, og sykkelvelodromen som nylig ble åpnet bidrar til at Sola framstår som et kraftsenter for sykling.

ROMSLIG, LUFTIG OG STILFULLT
Her er praktiske løsninger du bare vil bli mer og mer glad i. En stor entre med god garderobeplass ønsker gjestene velkommen. I forbindelse med entreen finner vi også et bad. For familien vil den praktiske biinngangen via vaskerommet være det foretrukne valget. Her er god garderobeplass og mulighet for å plassere våte og sølete klær og sko. Fra bi-inngangen kommer vi inn i en gang med et lyst trapperom og inngang til stue/kjøkken. Lyse, luftige rom gir trivsel og boglede. Stue/kjøkkendelen er på nærmere 54 kvm, og har lysinnfall fra store vinduer på tre sider. Arbeidsdelen på kjøkkenet er adskilt med vinkelløsning. Det er godt med plass til matlaging og lagring. I umiddelbar nærhet til arbeidskjøkkenet ligger den romslige spisestuen. Sentralt plassert i allrommet er peisovnen. Den gir varme både til spisestuen og stuen. Ikke bare er peisovnen en god varmekilde; levende flammer skaper en god opplevelse.

I 2. etasje er alle soverommene samlet. I forbindelse med foreldresoverommet finner vi en praktisk «walk-in»- garderobe, som gir oversikt og plass til klær og sko. I etasjen er det bad og en lys fin loftstue. Loftstuen har mønt himling over deler av stuen. Dette, i tillegg til store sørvendte vinduer, skaper en flott rom som er en fullverdig stue. Er det behov for mer lagringsplass, er det et uinnredet areal over deler av 2. etasje som kan bli en god stableplass.

Romslig enebolig med attraktiv og landlig beliggenhet

DEN UNGE BYGDA
Tjelta skiller seg fra resten av Sola med en relativt ung befolkning. Dette skyldes at det ble bygd et større antall boliger i bygda for unge for noen år tilbake. Mange av disse har valgt å bli boende. Få seg en større bolig, stifte familie. Den store aktiviteten i Havdur idrettslag favner både barn, unge og voksne, og gir gode rammer om oppvekstvilkår. Samtidig ligger Tjelta strategisk til for grei kommunikasjon til arbeidsplasser, enten det er nordover, sørover eller vestover.

STOR LOFTSTUE
En luftig loftstue er en super stue-nummer-to. Store vindusflater og mønt himling over deler av stuen gir et lyst og hyggelig rom. Et kjempeflott lekerom for de minste. For de større ungene et sted å trekke seg tilbake med venner for spill eller gaming. Her er plass til hele familien til TV- eller filmkos. Eller rett og slett bare et godt rom for å slappe av med en bok eller et håndarbeid. Ekstra takhøyde og godt lysinnfall fra vinduene skaper trivsel, og det er flere møbleringsmuligheter.

PRISER

Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 6.890.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkett/gulvlegging i tørre rom, kjøkkenleveranse samt innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 6.560.000,-

Boligene selges etter første mann til mølla - prinsippet så her gjelder det å være raskt ute!

Det vil bli satt opp møte med hver underleverandør i prosjektet med mulighet for å gjøre endringer og tilpasninger av løsninger og leveranser slik at boligen blir akkurat slik du ønsker.

Tegninger, beskrivelser, prospekt m.m. kan fås ved henvendelse til utbygger/selger.

FORDELER MED Å KJØPE NYTT HUS FRA SYSTEMHUS

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer

Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, to eller tre bad, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene eller huset mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet

Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

Trygge hjem

Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske innstallasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn

I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold

Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler

Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

OM SYSTEMHUS

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

INTERESSERT OG ØNSKER MER INFORMASJON?

Ta kontakt med Jan Terje Langeland i M2 Tomteutvikling AS - Systemhus Sandnes på telefon 970 53 833.

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS