Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne enebolig med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og parkering i egen garasje

Ugelivegen 35, 4120, Tau
Pris fra6 100 000 kr

Boligtype

Enebolig

Sovrom

4

Antall etasjer

2

Primærrom

144 m²

Bruksareal

184 m²

Energimerking

B - Oransje

Eieform

Eier (Selveier)
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden

BO I NATURSKJØNNE OMGIVELSER

Her bor du sentralt, men samtidig fredelig og trygt for store og små. Omkranset av flotte turområder er det ikke nødvendig å bruke bil for å oppsøke naturen. Hageinteressen kan dyrkes i din egen hage. Stor nok både til kjøkkenhage og rekreasjon.

HANDEL OG SERVICE

Tau sentrum ligger kun ca. 1 km fra tomten og kan tilby et variert utvalg av butikker og servicetilbud. Herunder; Bakeri, frisør, fysioterapi, matbutikker, idrettshall og treningssenter, m.m. Nærmeste matvarebutikk er Coop Extra og Rema 1000. Her får man alt som trengs til det daglige.

KORT VEI TIL SKOLE OG BARNEHAGE

Tau skole (1-7 klasse), Tau ungdomsskole (8-10 klasse) og Strand videregående skole ligger alle innenfor 1 km fra tomtene.
Tryggheim kristne barne- og ungdomsskole ligger også kun ca. 1 km fra tomtefeltet.

Espira Tau og Rødlandsmyra barnehage ligger henholdsvis 0,8 km og 1,5 km fra tomtefeltet.

GOD KOMMUNIKASJON

Den undersjøiske tunellen Ryfast er nå ferdig. Denne tilbyr vesentlig kortere og mer fleksibel transport til og fra Stavanger, m.m.
Det vil også være mulighet for å reise med pendlerbuss fra Solbakk til Forus.

AKTIV FRITID

Tau aktivitetshus ligger i kort avstand fra tomtefeltet. Tau Aktivitetshus ble etablert i 1999, og fungerer som et treningssted og samlingssted med rom for møter, fester, teaterforestillinger, studierom og andre aktuelle aktiviteter. Idrettslaget er medeier i Tau Aktivitetshus og har eget kontor, klubbrom, helsestudio, garderobeanlegg og idrettshall tilgjengelig. Tau Aktivitetshus tilbyr treningsmuligheter for hallaktiviteter og utendørsanlegg for volleyball, fotball, friidrett, rollerblades, tennis, golf og minigolf.

MED GOD PLASS TIL EN AKTIV FAMILIE

Dette er en bolig som kan romme en aktiv familie. Planløsningen er praktisk tilrettelagt for trivsel i hverdagen. Det starter med to innganger. En hovedinngang og en bi-inngang. I det daglige er det praktisk å velge bi-inngangen, som tar deg inn til vaske- og garderoberom. Greit å få skittent gym- og treningstøy rett i skittentøykurven. Henge fra seg våte ytterklær og sølete sko, før turen går videre inn i huset. I første etasje er barne- og ungdomsavdelingen. Tre soverom med plass til seng, arbeidsplass og garderobeskap. Et effektivt bad med dusj, vask og WC. I denne etasjen er det også en kjekk stue med utgang til hagen.
Foreldresoverommet finner vi i andre etasje.
I tilknytning til soverommet finner vi en god walk-in garderobe med adkomst bad. Herlig luksus!

Kjøkkenet og stuen er planlagt som et lyst og luftig allrom. Arbeidsdelen er innholdsrik og praktisk, med en god arbeidsdel og rikelig plass til lagring. For de kjappe måltidene er det greit å sitte ved kjøkkenbenken, men det er god plass til spisebord i stuen. Her kan familien samles når det er tid og mulighet til det. Ut fra stuen er det også en sørvendt, solrik balkong.

LYS, SOLRIK STUE

Velkommen til en stue som slipper lys og luft inn. Stuen er sørvendt og solrik, med utsikt og god kontakt mot hagen og gata. Hver av boligene får hageareal i front. Hagen gir plass for oppholdsplass med terrasse. Har du grønne fingre og lyst til å bruke hagen til noe mer enn opphold, er det mye rekreasjon i å få det til å spire og gro. Urter, bær, frukt og grønnsaker; det er utrolig hva en kan få ut av en hageflekk. Her ligger hagen solrikt, så alt ligger til rette for grønne gleder.

STANDARD

Boligen har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. I alle boligrom leveres gulvene med 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. Baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerom/bi-inngang leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer. Trappen leveres fra Hagen Trappestudio, type Fauna, og er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik.

Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme.

Det leveres utvendig pipe og takgjennomføring klart for montering av peis- eller vedovn om ønskelig. Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
I alle rom der det er beskrevet fliser på gulv leveres varmekabler.

Utvendig blir huset kledd med en miks av stående og liggende dobbelfalset kledning, behandlet med ett strøk grunning. Den stående kledningen har farge Jotun Frostrøyk , mens den liggende kledningen har farge Jotun Varmgrå .

For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

PRISER

Nøkkelferdig bolig: kr. 6.100.000,-
Bolig klar for egeninnsats (malerarbeid, parkettlegging og kjøkkenmontering): kr. 5.840.000,-

Er du tidlig ute så vil det være mulig å endre og tilpasse både romløsninger og leveranse i boligen. Det vil også bli satt opp egne møter med hver underleverandør i prosjektet med mulighet for å gjøre endringer på inkludert leveranse slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Boligene selges etter "første mann til mølla" - prinsippet uten budrunde.

FORDELER MED Å KJØPE NY BOLIG FRA SYSTEMHUS

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer

Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, to eller tre bad, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene eller huset mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet

Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

Trygge hjem

Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske innstallasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn

I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold

Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler

Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

OM SYSTEMHUS

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Solforhold
Meget gode solforhold

Matrikkelinformasjon
Kommunenummer: 1130
Gårdsnummer: 16
Bruksnummer: 513

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS