Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Aspervika / Sandnes - Råstilige eneboliger i barnevennlig område

Asperholen 127 - Bolig B
Pris fra6 500 000 kr

BRA

152 m2

Pris

6 500 000

Boligtype

Enebolig
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden

BO I NATURSKJØNNE OMGIVELSER

Ikke uten grunn er Aspervika en populær plass å bo. Sentralt i forhold til Sandnes sentrum ligger bydelen nesten som en liten landsby for seg selv. Med skolen som et pulserende hjerte midt i bebyggelsen, er det fredelig og barnevennlig å bo her. Trygt å sende ungene til skole. Kort vei til butikk og fritidsaktiviteter. Omkranset av flotte turområder er det ikke nødvendig å bruke bil for å oppsøke naturen. Her skal vi bygge to moderne eneboliger med stilige arkitektoniske detaljer. Boligene har garasje, og taket på garasjen blir en stor, herlig terrasse. Hageinteressen kan dyrkes i din egen, koselige hage. Stor nok både til kjøkkenhage og rekreasjon.

HANDEL OG SERVICE I ASPERVIKA

Nærbutikken er Rema 1000. Her får man alt som trengs til det daglige. Nærmeste handlesenter er Maxi, et akkurat passe stort handlesenter med godt utvalg i kjekke butikker og spisesteder. Sandnes sentrum supplerer med absolutt alt man trenger og ønsker seg innen handel, service, kultur og restauranter.

KORT VEI TIL SKOLE OG BARNEHAGE

Aspervika barneskole (1. -7. trinn) ligger bare noen få minutters gange fra boligene. Skoleveien er trygg og god, inne på boligområdet. Aspervika skole har fått flere priser. Blant annet mottok skolenDronning Sonjas skolepris i 2006, og har Kloke og glade som sitt slagord. Det er flere barnehager i nærheten.

GOD KOMMUNIKASJON TIL SANDNES

Buss nr. 29 går til Sandnes, med hyppige avganger. Ellers er det sykkel- og gangsti fra Aspervika til Sandnes sentrum.

AKTIV FRITID I ASPERVIKA

Aspervika ligger midt i et fantastisk flott turområde. Lang eller kort tur? Trening eller søndagstur med hele familien? Ta på turskoene og utforsk alle de flotte turmulighetene som finnes i nærområdet. Ta stien opp til det flotte Kubbetjørnsområdet. Her er spennende stier på kryss og tvers, et supert område både for rekreasjon, trening og turhygge med hele familien. Når du er ved Kubbetjørn er ikke veien lang til Gramstad, Dalsnuten, Lifjell... Eller ta med ungene på jakt etter de sju ulvungene som står plassert på strategiske utkikkspunkt i området. Utsikten fra toppen av Ulvanuten er helt fantastisk. Fra Asperholen 127 er det et steinkast til Sandvika svømmehall. Her er det også et fellesanlegg med trimrom, squash-hall og badstue. Om sommeren er det flotte badeområdet Holmavika like i nærheten. En perle av en badeplass.

SPENNENDE ROMLØSNING

Boligene har identisk 2. etasje, mens 1. etasje har litt ulik løsning. Bolig A har innkjørsel og inngang til huset fra vestsiden, mens bolig B har innkjørsel og inngang fra østsiden. Første etasje i begge boligene inneholder to gode soverom, bad, bod, vaskerom / teknisk rom og en romslig kjellerstue. I 2. etasje er det et romslig, lyst allrom. Her er gode møbleringsmuligheter og masse godt lysinnfall. Fra stuen er det skyvedør i glass ut til terrassen. I 2. etasje er det også to soverom og bad.

ÅPEN, TRIVELIG LØSNING

Velkommen inn til et lyst og trivelig allrom. Et innbydende, praktisk kjøkken legger til rette for mange gode øyeblikk. Både når maten lages og når familien samles rundt bordet. Det er god plass til å lage et skikkelig langbord når man er mange. Store vindusflater åpner opp og slipper inn masse lys fra flere sider. Skyvedører i glass gir adkomst til den sørvestvendte, solrike terrassen. Deler av terrassen er overbygd. Det er en kvalitet vi vet å sette pris på her på våre kanter. Samtidig er det største delen av terrassen åpen. Klar for det gode uteliv med sol og sommer!

Planløsning enebolig i AspervikaPlantegning Aspervika andre etasje

STANDARD

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerommet i underetasjen leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer. Trappen leveres fra Hagen Trappestudio, type Fauna, og er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Det leveres utvendig pipe og takgjennomføring klart for montering av vedovn om ønskelig. Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I vaskerom og de to badene leveres varmekabler. Utvendig blir husene kledd med stående, grå dobbelfalset royalimpregnert kledning. Inntrukne parti i fasader mot vest og øst kles med liggende, naturfarget dobbelfalset royalimpregnert kledning. Denne typen kledning er først impregnert og deretter kokt i olje. Dermed kreves betydelig mindre vedlikehold enn vanlig beiset eller malt kledning.

Er du tidlig ute så vil det være mulighet for å endre og tilpasse både romløsninger og leveranse, slik at det blir akkurat slik du vil ha det!

For øvrig henvises til detaljert prosjektbeskrivelse.

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS