Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sandved - 5 eneboligtomter innerst i blindvei og grensende til friareal. 2 solgt

Turkisveien, 4318 Sandnes
Pris fra2 300 000 kr
Jan Terje Langeland
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

Går du med en drøm om å bygge deg en helt ny enebolig?

Innerst i Turkisveien på Sandved har vi nå gleden av å presentere 5 flotte eneboligtomter for salg. Tomtene ligger barnevennlig og fredelig innerst i en blindvei, der de grenser til en liten skog/friområde. Beliggenheten er landlig samtidig som den er sentrumsnær.

Populær og etablert bydel
Sandved kommer best ut av alle bydelene i den siste levekårskartleggingen i Sandnes. Folk trives her! Bydelen ligger sørvest for Sandnes sentrum, og består for en stor del av litt eldre villabebyggelse. De senere årene er det hovedsakelig bygd rekkehus og leiligheter i området. Derfor tror vi at disse fem tomtene vil bli et populært og etterspurt innslag på boligmarkedet.
Turkisveien ligger i øvre del av Sandved, mot vest. Nærmest tomtene ligger den populære sykkelstien som går like til Klepp mot sør og nordover mot Forus og sykkelstinettverket der i nordgående retning.
Nærmeste butikk er Helgø Meny, en velassortert, flott matbutikk. I samme bygg som Helgø Meny ligger Skeiane Helsehus, som blant annet har leger, tannleger og fysioterapeuter.
En av distriktets første arbeidskirker, Gand kirke, ligger også like ved. Med sin karakteristiske arkitektur er den et landemerke og et samlingspunkt for folk i bydelen.

Arkitekttegnet hus eller kataloghus?
Her kan du enten finne et hus i huskatalogen vår eller så kan arkitekten vår tegne en bolig helt etter deres ønsker og spesifikasjoner. Du finner alle kataloghusene våre her: www.systemhus.no

Solrikt
Tomtene ligger solrikt til, med gode solforhold mot sør og vest. Skogen skjermer for vind fra øst. Samtidig gir beliggenheten innerst i en blindvei mulighet til å lage din egen hage for rekreasjon og et godt uteliv.

Barnehager og skoler
Det er flere barnehager i nærheten. En kort spasertur unna ligger Krystallveien barnehage, men det er flere å velge blant. Nærmeste barneskole er Sandved skole, med klasser fra 1. til 7. klassetrinn.
Når det gjelder de større barna, er Skeiane ungdomsskole den nærmeste. Skolen har historie helt tilbake til 1963, og har blitt bygd om flere ganger. De siste årene har skolen vært gjennom en totalrenovering, og framstår som en ny og moderne skole med kapasitet på nesten 600 elever.

Aktiv fritid
Sandved har et allsidig fritidstilbud for hele familien. Den flotte Sandvedparken strekker seg fra Brueland i nord til Ganddal i sør. Parken har et stort antall lekeplasser og piknikområder, og er et svært populært turmål både for Sandnesfolk og folk utenfor kommunen. Her er et yrende fugleliv, og langs Storånå er det et eldorado både for tobeinte, firbeinte og fugler.
I nærområdet på Sandved finner vi også den populære Sandneshallen, en flerbrukshall med klatrevegg, løpebane og styrkerom. Her er det alle typer aktiviteter; fra friidrett og ulike typer ballspill til bursdagsfeiring.

Sandnes sentrum i gangavstand
Det er kort vei fra Sandved til Sandnes sentrum. Her finnes et stort utvalg butikker, restauranter og underholdnings- og kulturtilbud. Alt du kan ønske deg!

Beskaffenhet

Tomten varierer i størrelse fra 355 til 535 m2 og er tilnærmet flate. Reguleringsbestemmelsene tillater eneboliger med maks BYA på 220 m2 inkl. parkering og sportsbod. Takform må være saltak og maks gesimshøyde er satt til 6,0 m. Takopplegg og arker kan overskride gesimshøyden.

Her er en oversikt over de 5 tomtene med gårds- og bruksnummer, areal og priser:

Turkisveien, tomt 1, 4318 Sandnes.
Gnr. 61, bnr. 44 i Sandnes kommune
Tomtestørrelse: 355 m2
Pris: kr. 2.300.000,-

Turkisveien, tomt 2, 4318 Sandnes.
Gnr. 61, bnr. 45 i Sandnes kommune
Tomtestørrelse: 355 m2
Pris: kr. 2.300.000,-

Turkisveien, tomt 3, 4318 Sandnes.
Gnr. 61, bnr. 46 i Sandnes kommune
Tomtestørrelse: 359 m2
Pris: kr. 2.300.000,-

Turkisveien, tomt 4, 4318 Sandnes.
Gnr. 61, bnr. 47 i Sandnes kommune
Tomtestørrelse: 410 m2
Pris: kr. 2.500.000,-
- SOLGT -

Turkisveien, tomt 5, 4318 Sandnes.
Gnr. 61, bnr. 48 i Sandnes kommune
Tomtestørrelse: 535 m2
Pris: kr. 2.400.000,-
- SOLGT -

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS