Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Grannes - 7 romslige rekkehus med attraktiv beliggenhet. Solrike takterrasser. 3-4 soverom.

Grannessletta 147, 4052 Røyneberg
Pris fra5 690 000 kr

Pris

fra 5 690 000 kr

Totalpris

fra 5 739 048 kr

Boligtype

Rekkehus

Soverom

3-4

Bruksareal

fra 108 m²

Eieform

Eier (Selveier)

Energimerking

B - Oransje
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden

SJU FLOTTE FAMILIEBOLIGER


Grannessletta 147 ligger i etablert bebyggelse. På den solrike tomta skal vi bygge sju rekkehus med spennende arkitektur og gode innvendige løsninger. Boligene ligger i to bygninger; en med tre boliger (B1) og en med fire (B2). Arkitekturen er moderne, med gjennomtenkte løsninger og stilige detaljer – for eksempel har alle boligene takterrasse. Over tre etasjer er det plass til at mange forskjellige aktiviteter kan foregå samtidig. Perfekt for en aktiv familie!

SENTRALT OG BARNEVENNLIG
Grannes ligger både sentralt og landlig. Det er et attraktivt sted å bo, med kort vei til det nye sentralsykehuset, universitetet, Forus og Sola flyplass. Beliggenheten nordvest i Sola kommune gir nærhet til Stavanger og enkel adkomst til E39. Landlige omgivelser og kort vei til sjøen er gode rammer rundt familielivet.

KORT VEI TIL BARNESKOLE OG BARNEHAGE
Kortere vei til skolen er det nesten ikke mulig å få! Rett over gata fra Grannesveien 147 ligger Grannes skole. Dette er en mellomstor barneskole med rundt 250 elever. I tillegg til barneskoletrinnene 1. - 7. har skolen et helhetlig tilbud for elever med behov for ekstra tilrettelegging fra 1. – 10. trinn. De to nærmeste barnehagene er Sørnes barnehage og Grannes barnehage.

B1
B1 består av tre boliger i størrelse fra 132,7 til 147,4 m2 BRA. Hver bolig har tre etasjer. I store trekk er boligene like, men det er små forskjeller. Ta deg derfor tid til å studere planløsningene. Her er små finesser du kanskje ikke ser ved første øyekast, men som kan være prikken over i-en for deg.

  1. etasje: Overbygd inngangsparti er et gode vi er glade for her ved kysten! Fra carporten kan du gå tørrskodd inn i huset. Ellers består 1. etasje av entre, sportsbod, bod og TV-stue/hagestue eller soverom. Bolig 1 og 3 har skyvedør ut til hagen.
  2. etasje: Et lyst og trivelig allrom med stue og kjøkken er midtpunkt i boligen. Her er god plass for matlaging. Spisebordet har fått plass ved vinduet, og kan lett utvides til langbord ved behov. Ved badet i 2. etasje finner vi foreldresoverom med god garderobeplass.
  3. etasje: I øverste etasje er det spenstige løsninger og skrå vinkler. En skikkelig kul plass å være for alle, men kanskje spesielt for ungdommen i familien. Her er stue, ett/to soverom og takterrasse både mot sør og nord.

B2
B2 består av fire boliger i størrelse fra 142,5 til 147,5 m2 BRA. Hver bolig har tre etasjer. I store trekk er boligene like, men det er små forskjeller. Ta deg derfor tid til å studere planløsningene. Her er små finesser du kanskje ikke ser ved første øyekast, men som kan være prikken over i-en for deg.

  1. etasje: I B2 kan du bo hele livet. Ved trapperommet er det satt av plass til heis, som enten kan leveres når vi bygger boligene eller ved et senere tidspunkt. Vi vet at behovene kan endre seg gjennom livet, og det å vite at denne detaljen er planlagt, er en god trygghet. Inngangspartiet er skjermet med overbygg. Fra en romslig entre kommer du til to soverom, kombinert bad/ vaskerom og trapp videre opp i boligen. Det er sportsbod i forbindelse med carporten.
  2. etasje: Et lyst og trivelig allrom med stue og kjøkken er midtpunkt i boligen. Her er god plass for matlaging. Spisebordet har fått plass ved vinduet, og kan lett utvides til langbord ved behov. I denne etasjen finner vi foreldresoverom med eget bad og god garderobeplass.
  3. etasje: Toppetasjen har en råtøff løsning. Med soverom, stue, WC og terrasse rundt tre av sidene har du din egen private penthouseleilighet! Spennende vinkler og lett adgang ut til terrassen med skyvedør både fra stue og soverom gir en følelse av å bo eksklusivt, høyt og fritt.
Grannessletta 147

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS