Hopp til hovedinnhold

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Om oss

Med vårt hovedkontor praktisk plassert på Forus, er M2 Tomteutvikling AS en dedikert Systemhus-forhandler som betjener et område som strekker seg fra nord i Randaberg til sør i Hå. Dette gir oss en bred og mangfoldig kundebase, og vi er forpliktet til å møte behovene til både individuelle husbyggere som ønsker å realisere sin drømmebolig på egen tomt, samt grunneiere som ser etter en pålitelig partner for å utvikle sin eiendom.

Vårt team består av dedikerte og erfarne ansatte med dyp innsikt i byggebransjen. Vi er forpliktet til å sikre at våre kunder blir trygt veiledet gjennom hele byggeprosessen. Enten du er en entusiastisk husbygger eller en grunneier med visjoner om eiendomsutvikling, vil vårt team legge ned sitt ytterste for å levere på dine forventninger.

M2 Tomteutvikling AS har kompetanse innen alle aspekter av byggeprosessen, og vi kan tilby en helhetlig tilnærming fra begynnelse til slutt. Dette inkluderer tilgang til egne arkitekter og tømmermenn, som er klare til å samarbeide med deg for å skape ditt drømmehjem eller utvikle din eiendom. Uansett hva dine behov og mål er, vil vi være der for å gi den ekspertisen og støtten som trengs for å gjøre ditt prosjekt til virkelighet.

Ta kontakt med oss for en grundig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Prosjekt fra denne forhandleren

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?