Hopp til hovedinnhold
1 / 0

3 romslige familieboliger med meget attraktiv beliggenhet. 4-5 soverom, 2 stuer, 2 bad, eget vaskerom m/ bi-inngang.

Tronesveien 48, 4307 Sandnes
Pris fra7 900 000 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

4 - 5

Eieform

Eier (Selveier)

Energimerking

B - Oransje
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden
- 3 romslige familieboliger med meget attraktiv beliggenhet i populære Trones bydel. - 4-5 soverom - 2 stuer - 2 bad - Eget vaskerom m/ bi-inngang - Parkering i garasje (opsjon)

ENEBOLIGER MED STILREN, KLASSISK ARKITEKTUR
I Tronesveien 48 skal vi bygge tre innholdsrike, flotte eneboliger. Boligene har en stilren, klassisk arkitektur som harmonerer fint med omkringliggende boliger. Innvendig er det spennende detaljer og gjennomtenkte løsninger for et godt liv.

ATTRAKTIV BELIGGENHET
Trones bydel er en del av sentrumskjernen i Sandnes. Her bor du sentralt, og samtidig litt tilbaketrukket, oppå platået på vestsiden av Gandsfjorden. Trones er et fredelig boligområde, godt krydret med tiltalende grønne lunger. Her er skoler på alle trinn og mange muligheter for en aktiv fritid. Trones er svært sentralt i forhold til Sandnes sentrum. Det er ideelt for barnefamilier, med kort vei til barnehager og skoler. I tillegg er det grei forbindelse til alle viktige ferdselsårer for å komme seg på jobb.

ROMSLIG TRIVSEL
Fellesnevner for boligene er romslige løsninger og gode møbleringsmuligheter. Det er fire (fem) soverom, stort allrom, TV-stue og to bad. Alle boligene har egen garasje. Vi anbefaler å ta en grundig gjennomgang av planløsningen på hver av boligene. La deg begeistre! Hva er din favoritt? Dette er løsninger du vil sette stadig mer pris på ettersom tiden går.

NÆR GANDSFJORDEN OG TUROMRÅDER
På Trones ligger Sandnes idrettspark, like ved parkområdet Gisketjern. Her ligger også svømmeanlegget Giskehallen. Det er kort vei ned til Gandsfjorden, med sykkel- og gangsti helt til Stavanger. Har familien et firbeint medlem, er det en fin luftetur bort til hundeparkområdet eller Sandvedparken.

SKOLER OG BARNEHAGER
Barneskole for bydelen er Trones skole. Når barna skal på ungdomsskolen, er det Giske ungdomsskole som ligger nærmest. For videregående skoler er det mange å velge blant. Sandnes videregående skole ligger ved Giskehallen. Det er heller ikke lang vei til Vågen eller Gand videregående skoler.

Nærmeste barnehager er Varatun barnehage og Trones barnehage. Det er også kort vei til Jønningheia barnehage.

HANDEL OG SERVICE
Nærbutikken for daglig handel er Rema 1000 i Postveien. Sandnes sentrum har alle typer butikker, fra daglighandel til eksotiske nisjebutikker. Bystasjonen, Amfi Vågen og Maxi byr på velassortert handel under tak. Men ikke noe er vel kjekkere enn å ta turen til Langgata for trivelig og personlig handel. Sandnes byr på et stort utvalg spisesteder, fra enkle gatekjøkken til gourmetrestauranter. Kjøpesenteret Kvadrat ligger innen kort avstand. Her får du alt hjertet begjærer. Med et av landets beste og største utvalg i butikker og spisesteder er dette en attraksjon i seg selv.

ENKEL KOMMUNIKASJON
Trones ligger sentralt i forhold til Forus, Jæren og Stavanger. Kollektivtilbudet er svært godt, med busstopp i Postveien. Det er bare noen få minutters kjøring til E39 hvis du kjører bil. Nettet av sykkelstier er godt utbygd i hele Sandnes og området rundt.

BOLIG C

5 SOVEROM OG PLASS I MASSEVIS

Dette er huset for deg som trenger mye plass! Huset er planlagt med oppholdsrom og avdeling for foreldrene i første etasje. Barnas domene er i andre etasje. Her er fire gode soverom, et stort bad og en romslig TV-stue. Det er høyt under taket og god plass for familiens yngste garde til å samle venner for å game, se en film, høre på musikk eller bare være sosiale. På hovedplan er det to inngangsdører. Gjester ønskes velkommen via en romslig hall med gjestegarderobe. Derfra er det kort vei inn til det lyse, trivelige allrommet. I det daglige er det naturlige valget å bruke inngangen via vaskerommet. Det er en kjempebra løsning for en aktiv familie. Våte og skitne klær og sko kan tørke eller finne veien i skittentøyet med en gang man kommer hjem. Vaskerommet har både god garderobeplass og kort vei til vaskemaskin. Skolesekker og treningsklær kan lande her i stedet for i hovedinngangen, som holdes ryddig og presentabel. Allrommet består av stue- og kjøkkendel i åpen løsning. Arbeidsdelen er romslig, med muligheter for mange innredningsløsninger. Her er masse plass til lagring og matlaging. Spisestuen er romslig. Her kan det dekkes et skikkelig langbord når det er behov for det. Hvilesonen er skjermet fra arbeidsdelen. Selv om det er åpent, kan flere aktiviteter foregå samtidig uten å forstyrre hverandre. Foreldrene har sin egen sone med soverom og privat bad, med en romslig walk-in garderobe mellom.

BOLIG A OG B

GODE LØSNINGER FOR ET GODT LIV

Med bolig A og B har arkitekten ivaretatt alle de gode løsningene fra
bolig C. Også dette er supre familieboliger med kvaliteter som skaper et godt liv, både til hverdag og fest. Her har arkitekten valgt å legge barne- og gjesterom i første etasje. Soverommene ligger rundt en romslig TV-/hagestue. Denne har utgang til hagen. Det er to innganger til boligen. Hovedinngangen leder inn til en romslig hall med trapp opp til andre etasje. Bi-Inngangen ligger i forbindelse med vaskerom/grovkjøkken. En praktisk detalj som vil bli verdsatt i en travel hverdag! I andre etasje finner vi foreldreavdelingen. Soverommet har egen romslig walk-in garderobe i direkte tilknytning og privat bad. Allrommet består av stue- og kjøkkendel i åpen løsning. Arbeidsdelen er romslig, med muligheter for mange innredningsløsninger. Her er masse plass til lagring og matlaging. Fra stuen er det utgang til luftebalkong.

ET ROM FOR ARBEID OG TRIVSEL

Opplev god kommunikasjon og nærhet i det åpne og hyggelige allrommet. Samtidig er det mange gode møbleringsmuligheter som gir mulighet for parallelle aktiviteter uavhengig av hverandre. Lekser, puslerier og TV samtidig som det bakes eller lages mat gir nære og gode opplevelser. Det er lett å forestille seg den hyggelige opplevelsen når det brenner i peisovnen, alle er samlet rundt bordet og dagens hendelser skal fortelles om. Fra kjøkkendelen er det dør ut til hagen. Enkelt å kommunisere, godt å følge med ungene når de leker utenfor.

STANDARD

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerommet i første etasje leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og
vinduer. Trappen er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Det leveres vedovn type ILD 9, ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I vaskerom og de to badene leveres varmekabler. Utvendig blir husene levert med stående dobbelfalset kledning, malt med 2 strøk i henholdsvis grå, sort og hvit hovedfarge med innslag av natur. Ytterdører, garasjeport og vinduer leveres i sort farge. For øvrig henvises til detaljert
prosjektbeskrivelse.

3 familieboliger 4-5 soverom - Tronesveien 48, Sandnes3 familieboliger 4-5 soverom - Tronesveien 48, Sandnes

PRISER

Tronesveien 48 A:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 8.150.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkettleveranse og innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 7.900.000,-

Tronesveien 48 B:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 8.150.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkettleveranse og innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 7.900.000,-

Tronesveien 48 C:
Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 8.700.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (arkettleveranse og innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 8.450.000,-

FORDELER MED Å KJØPE NY BOLIG FRA SYSTEMHUS

Det finnes mange fordeler med å kjøpe et nytt hus i stedet for et gammelt.

Du bestemmer
Det beste av alt er at du selv kan være med å bestemme hvordan du vil ha ditt nye hjem. Soverom oppe eller nede, walk-in klesskapet du har drømt om, to eller tre bad, større bod, høyere under taket. Du kan gjøre de ønskelige justeringene, gjøre rommene eller huset mindre eller større, flytte vegger og dører der det er mulig og mye mer. Alt for at du skal bli meget fornøyd med ditt valg av ny bolig. Men i tillegg til denne klare fordelen finnes det andre argumenter for å velge nytt.

Økonomiske fordeler ved kjøpet
Man slipper hektiske budrunder og kan kjøpe i fred og ro fordi man kjøper til fast pris.
Ingen uforutsette kostnader. Alt avtales i forkant.
Omkostningene er lave - Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

Trygge hjem
Du får et trygt hjem med reklamasjonsrett. Boligen er i forskriftsmessig stand - og har minimum 5 års reklamasjonsrett. Sikker overtakelse i ordnede former. Standardiserte trygge kjøpekontrakt. I tillegg er det nye sikringsskap og andre elektriske innstallasjoner. Det er tatt større hensyn til barnesikring i nyere hus. Vinduer og dører kan også oppgraderes til innbruddssikre og huset kan selvsagt fås med alarm både for innbrudd og alarm om det er ønskelig.

Miljø- og energihensyn
I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende enn de som er en del år eldre. Systemhus har også gjennom mange år levert Friske Hjem som gjennom byggeprosessen og materialvalg tar hensyn til allergikere og astmatikere - en bedre hverdag for hele familien gjennom et godt inneklima. Våre nye hus har balansert ventilasjon og er bygget etter høye tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.

Mindre jobb og kostnader på vedlikehold
Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Materialer har blitt mye bedre og gjennomprøvet i den senere tiden. Man kan også kjøpe vedlikeholdsfritt hvis man ønsker. Det er mange gode produkter man kan velge mellom for å få et stressfritt hushold.

Eksempler på andre fordeler
Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.

Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Boligen som dere har bygget representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil. Det vil ta mye kortere tid å føle seg hjemme i et helt nytt hjem, enn om man flytter inn der noen har bodd tidligere og satt sitt preg.

OM SYSTEMHUS

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

Vi bygger fremtiden
er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på - Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse
byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien - Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de
ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet - Det inngås trygge avtaler mellom Systemhus-forhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. Enhver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Matrikkelinformasjon
Kommunenummer: 1108
Gårdsnummer: 70
Bruksnummer: 998

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS