Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stangeland / Sandnes sentrum - 2 romslige eneboliger med sentral beliggenhet

Einerveien 5, 4316 Sandnes
Pris fra8 190 000 kr

Pris

8 190 000 kr

Totalpris

8 271 548 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

4

Primærrom

177 m²

Eieform

Eier (Selveier)

Energimerking

B - Oransje
Jan Terje Langeland
Daglig leder
Prosjektet bygges av

M2 Tomteutvikling AS

M2 Tomteutvikling AS er en fremtredende aktør innen boligutvikling og byggebransjen, med en spesialisering i å bygge Systemhus i flere sentrale områder i Rogaland-regionen. Vårt geografiske nedslagsfelt inkluderer Stavanger, Sandnes, Sola, Time, Klepp, Hå og Gjesdal, noe som gjør oss til en sentral spiller i byggebransjen i dette området.

Gå til forhandlersiden
Romslige familieboliger med 4 soverom (mulighet for 5), 2 stuer, 2 bad, eget vaskerom m/ bi-inngang og parkering i garasje. Gangavstand til Sandnes sentrum, Stangeland skole, matbutikk, m.m.

Lekker, tidløs arkitektur
Einerveien er en fredelig parallellgate til Oalsgata i bydelen Stangeland. Her skal vi bygge to moderne eneboliger på en lett skrånende, solrik tomt. Eneboligene har tidløs arkitektur med saltak, og en spennende veksling mellom stående kledning og fasadeplater. Innvendig har arkitekten lagt vekt på funksjon med tydelig sonedeling og praktiske løsninger.

Attraktiv beliggenhet
Stangeland er en attraktiv bydel i Sandnes. Her bor du sentralt, og samtidig litt tilbaketrukket, med kort vei til E39 og Sola flyplass. Her er kort vei til skoler på alle trinn og mange muligheter for en aktiv fritid.

Flotte familieboliger
Fellesnevner for boligene i Einerveien 5 A og B er romslige løsninger og gode møbleringsmuligheter; gjennomtenkte, gode løsninger du vil sette stadig mer pris på ettersom tiden går!
Boligene er løst med barneavdeling i 1. etasje, hvor vi finner tre soverom, TV/hagestue, bad og vaskerom. Vaskerommet fungerer også som bi-inngang, med praktisk garderobemulighet. Oppholdssone og foreldresoverom finner vi i 2. etasje. Boligene har egen, frittliggende garasje med sportsbod.

Priser

Pris nøkkelferdig bolig:
kr. 8.390.000,-

Pris bolig klar for egeninnsats (parkett/gulvlegging i tørre rom samt innvendig malerarbeid i boligen):
kr. 8.190.000,-

Einerveien 5 planløsning 1. etasje

Einerveien 5 planløsning 2. etasje

Andre prosjekter fra M2 Tomteutvikling AS