Hopp til hovedinnhold
1 / 0

4-mannsbustad Jensvika Skodje

Jensvika bustadfelt, 6260, Skodje
Pris fra3 390 000 kr

Prisantydning

Fra 3 390 000 kr

Totalpris

Fra 3 400 585 kr

Primærrom

74 m²

Bruksareal

78 m²

Soverom

2

Boligtype

Leilighet

Eieform

Selveier
Jofrid Hatlehol
Prosjektet bygges av

Møre Hus AS

Møre Hus AS vart etablert i 1997 og er ein byggentreprenør som har hovudfokus på å byggje Systemhus på Sunnmøre. Selskapet har ein imponerande portefølje frå enkle og praktiske småhus/leilegheiter til storslåtte og detaljrike villaer.

Gå til forhandlersiden

Kjempefine leilegheiter med parkeringsplass i carport

Kjempefine leilegheiter i 4-mannsbustad i Jensvika bustadfelt. Jensvika er vårt nye bustadområde med ei heilt spesiell plassering i hellinga ned mot sjøen like aust for Digerneset. Feltet ligg svært usjenert til nede ved sjøen, og har ei roleg og idyllisk plassering.

Leilegheitene inneheld stue/kjøkken, to soverom, gang, bad, innvendig bod og utebod. Alle leilegheiter har utgang til balkong eller markterrasse, og kvar leilegheit vil få ein parkeringsplass i carport der ein kan plassere bilen i le for vèr og vind. Sportsbodene ligg på sida av bustaden tett opp mot inngangspartiet til leilegheitene slik ein har enkel tilgang. Veg og parkeringsareal vert asfaltert i samband med ferdigstilling av prosjektet.

Jensvika Skodje kjøkken

Leilegheitene kan leverast heilt eller delvis klar til innflytting mot eit avtalt pristillegg. Ta kontakt for informasjon om prisar. Kjøpar vil sjølv kunne velge standard på veggar og golv, og om ønskjeleg velge anna kjøkken- og baderomsinnreiing frå Kvik enn den som er med i leveransen.

Andre prosjekter fra Møre Hus AS