1 / 5

Spire - et hus å vokse i

Boligmodellen Spire ble designet med tanke på de som ønsket å bygge sitt første hjem – og bli der også når familien ble større og behovet for økt plass melder seg. Vi ønsket å lage en rimeligere inngang til den første boligen og tilrettelegge for å bygge på boligen etter behov, med smarte løsninger.

En bolig gjennom hele livet

Vi ønsket å lage en rimeligere inngang til den første boligen og tilrettelegge for å bygge på boligen etter behov, med smarte løsninger. Det gjør at man kan holde kostnadene nede i begynnelsen, og når økonomien begynner å bli romsligere har man et godt alternativ for utvidelse. Her kan man velge et alternativ hvor man kan utvide boarealene sine, uten å være nødt til å gå ut i et konkurranseutsatt boligmarked igjen. Løsningen betinger at man har en tomt man kan øke bygningsmassen på og at man kan gjøre noen grep med tanke på neste trinn. Boligen har livsløpstandard og oppfyller dagens krav for finansiering gjennom Husbanken.

Spire fra Systemhus

Vi har én standard bolig og to større modeller av ulike størrelser. I tillegg til de tre originale planløsningene, har vi også skissert opp alternative planløsninger etter ulike behov. Man kan starte med den minste boligen med to soverom på 86.8 m2 BRA og ende opp med en bolig med utleiedel når barna flytter ut. Det er jo fullt mulig å bygge større fra start også, om man har anledning til det. Konstruksjonen og planløsningene er prosjektert med tanke på utvidelse og fleksibilitet.

Arkitekturen på boligene er leken og moderne

 • Den enkle og klassiske boligen gjør at boligene blir kostnadseffektive og enklere tilrettelagt for tilbygg.
 • Fasadene brytes opp i ulike materialer og farger etter ønske.
 • Det tradisjonelle saltaket har kommet sterkere tilbake hos dagens boligbyggere og har mange fordeler i vårt stadig tøffere klima.
 • Takhøyden i stuen og de store vindusflatene skaper større romfølelse og gir godt lysinnslipp.
 • Overbygd inngangsparti og balkongdør gir god skjerming mot vær og vind.
 • Vinduer i flere veggflater gir godt gjennomlys i stue og kjøkken.
 • Den originale startmodellen ivaretar alle behov for en liten familie.
 • De sosiale og private sonene er godt inndelte.
 • Hovedrommet gir mulighet for en stor og sosial spiseplass for familien. En peis sentralt plassert i rommet skaper godt stemning og varmer opp på kalde dager.
 • Utgang til uteområder fra begge sider av huset gir mange muligheter. Her kan man sitte ute på ulike sider av huset i løpet av døgnet med enkel tilgang inn i boligen.
 • Den originale boligen har to soverom, derav ett master på hele 14m2.
 • Boligen har separate boder, samt en praktisk sportbod rett ved inngangen.
 • Gangen har plass til en romslig skyvedørsgarderobe for lagring av ytterklær.
 • Man kan lukke mellom oppholdsrom og øvrige rom, for å begrense oppvarmet areal ved behov.
Interiør Spire Systemhus

Tilrettelagt for utleie

Boligmodellen som er noe større gir boligen et ekstra bad og soverom når familien trenger det. Denne modellen legger 17,1m2 til boligen. I den største modellen får man hele fire soverom, to stuer og to bad. Masse god plass til en familie med litt eldre barn. Her finnes det også alternativer med en større TV-stue, fem soverom og en løsning der det er tilrettelagt for utleie når barna flytter ut. Husmodellen Spire gir beboerne mange fleksible muligheter og er et smart valg for en familie som ønsker å bygge sitt første hus, eller til de som ønsker en flott moderne enebolig på ett plan, som er tilrettelagt for finansiering gjennom Husbank og har livsløpsstandard.

Les også: Bygge hus med utleiedel

Systemhus Spire interiør stue

Denne husmodellen er tilpasset Husbankens krav til finansiering. Les mer her.

Spire plan- og fasadetegninger

Spire har standard plantegninger som man kan ta utgangspunkt i, men husmodellene kan tilpasset dine ønsker sammen med forhandler.

Systemhus Spire original plantegning
1

Første etasje Spire original

Systemhus Spire pluss plantegning
1

Første etasje Spire pluss

Systemhus Spire maks plantegning
1

Første etasje Spire maks

Ønsker du en annen plantegning?

Spire kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder