1 / 1

Bakkane Panorama

Bakkane Panorama i Straume er et nytt boligprosjekt lokalisert i Bildøyvegen, oppe til høyre, like før «hårnålssvingen» videre ned mot gamle Bildøy bro. I Bakkane vil du bo med umiddelbar nærhet til alt Straume og «Lille Sotra» har å by på.

Om prosjektet

I Bakkane bor du en liten spasertur unna Straume, men likevel nært nok til at bilen kan stå i garasjen når du skal handle, gå på kino, møte venner for en matbit eller ta bussen til Bergen sentrum. I Bakkane har de fleste leiligheter utsikt mot vest – solrikt og fritt. Det bilfrie tunet mellom byggene innbyr til lek, avslapping og en kopp kaffe med naboene. Hva med å anlegge felles grønnsakshage sammen med naboene?

Kvalitet, stil og miljø står i sentrum i Bakkane.

Vedlikeholdsvennlig kledning, aluminiums belagte vinduer (utv.), grønt utemiljø og sedumtak preger dette nye boligprosjektet.
Stilren fasade med rene linjer og glass som slipper lyset inn. Innglassede altaner for mer bruk av uterommet, slik at kveldene kan føles lenger.

Andre boliger til salgs

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.