Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bakkane Panorama

Bildøyvegen, 5353 Straume
Pris fra2 750 000 kr
Stian Nilsen fra Straume Bygg
Stian Nilsen
Selger
Prosjektet bygges av

Straume Mesterbygg AS

Straume Mesterbygg AS på Sotra er lokal kvalitets leverandør av eneboliger, leiligheter, offentlige bygg m.m. Planlegger du å bygge ny bolig, ta gjerne en titt på våre husmodeller fra Systemhus til inspirasjon. Vi bygger på Askøy, Sotra og i Bergen.  

Gå til forhandlersiden

Bakkane Panorama i Straume er et nytt boligprosjekt lokalisert i Bildøyvegen, oppe til høyre, like før «hårnålssvingen» videre ned mot gamle Bildøy bro. I Bakkane vil du bo med umiddelbar nærhet til alt Straume og «Lille Sotra» har å by på.

Om prosjektet

I Bakkane bor du en liten spasertur unna Straume, men likevel nært nok til at bilen kan stå i garasjen når du skal handle, gå på kino, møte venner for en matbit eller ta bussen til Bergen sentrum. I Bakkane har de fleste leiligheter utsikt mot vest – solrikt og fritt. Det bilfrie tunet mellom byggene innbyr til lek, avslapping og en kopp kaffe med naboene. Hva med å anlegge felles grønnsakshage sammen med naboene?

Kvalitet, stil og miljø står i sentrum i Bakkane.

Vedlikeholdsvennlig kledning, aluminiums belagte vinduer (utv.), grønt utemiljø og sedumtak preger dette nye boligprosjektet.
Stilren fasade med rene linjer og glass som slipper lyset inn. Innglassede altaner for mer bruk av uterommet, slik at kveldene kan føles lenger.