Hopp til hovedinnhold

Straume Mesterbygg AS

Straume Mesterbygg AS på Sotra er lokal kvalitets leverandør av eneboliger, leiligheter, offentlige bygg m.m. Planlegger du å bygge ny bolig, ta gjerne en titt på våre husmodeller fra Systemhus til inspirasjon. Vi bygger på Askøy, Sotra og i Bergen.  

Om oss

Straume Mesterbygg AS er en lokal bedrift på Sotra med kontor og produksjonshall på Straume. Siden oppstartsåret 2002 har vi økt betraktelig, og i dag er vi 50 ansatte. Vi har byggmestere, blikkenslagermester, faglærte tømrere og blikkenslager, hjelpearbeidere og lærlinger, i tillegg til administrasjonen som består av prosjektledere, selger og adm.medarbeidere.

Siden 2003 har vi vært Systemhusforhandler på Sotra, Øygarden, Askøy og Bergen-Vest. Systemhus er en av Norges største huskjede og byr på flere ulike hustyper. Vi har bygget en mengde varianter av Systemhus for våre kunder. Vi kan levere hustypene som ferdighus i katalog eller som tilpassede varianter.

Våre verdier

Våre dyktige prosjektledere har lang erfaring og håndterer prosjekter med stø hånd og faglig tyngde. Internt har vi gode diskusjoner og er stadig ute etter de beste løsningene for våre kunder. Sammen ønsker vi at kvalitettrygghet og lagspill står i fokus.

Kvalitet fordi vi er opptatt av å levere gode prosjekter til kundene og sluttbrukerne. Dette gir både oss og kundene våre trygghet i byggeprosessen og etter ferdigstillelse. Lagspill fordi vi er et team bestående av engasjerte medarbeidere som ønsker det beste for våre kunder. Vi jobber sammen både internt, med våre leverandører og samarbeidspartnere - og ikke minst med våre kunder.

Referanseprosjekter

Her er et utvalg av våre prosjekter som vi har jobbet med de siste årene i området Straume, Sotra og Bergen

1 / 0

Tilfredse kunder

I 2016 fikk vi 100% score i kundetilfredshetsmåling utført av Prognosesenteret. Dette ga oss førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" på EAT-markedet (for enkeltkunder som har egen tomt) i en måling utført blant 1 000 bedrifter. Stolte og ydmyke takker vi våre kunder som ga oss toppscore!

Prosjekt fra denne forhandleren
bakkane panorama
Bildøyvegen, 5353 Straume

Bakkane Panorama

Priser fra 2 750 000 kr

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
Straume Mesterbygg logo entreprenørbedrift

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?