Moderne hus med store vinduer og åpen løsning

Drømmer du om store vindusflater og en åpen løsning, som både er funksjonell og pen, kan en moderne bolig være det rette valget for deg.

Moderne hus med spennende fasader

Den moderne stilen har en stor bredde, og begrepet brukes i ulike uttrykk innenfor husstilen. Til tross for en stor bredde er det noen klare fellestrekk som gjør at vi enkelt kjenner igjen stilen. Rene linjer og flater, vinduer fra gulv til tak, spennende takløsninger og en unik fasade av ulike materialer, er ofte noe vi ser.

Løsningene er smarte og har en gjennomgående funksjon i hele huset. Det moderne preget er ikke bare til å kjenne igjen utvendig. Innvendig er planløsningen åpen, og huset har ofte minimalt med dører mellom oppholdsrommene. Husene bygges ofte med vinkler som deler opp rom og skaper flere ulike soner. Vårt atriumhus Høvik og den store moderne boligen Hovden er begge gode eksempler på dette.

Det kan være flere fordeler ved å bygge et nytt hus. De fleste verdsetter ofte høyt at de alltid får ta del i prosessen og får bestemme hvordan drømmeboligen skal bli. Selv om du velger å ta utgangspunkt i et av våre ferdighus vil du kunne påvirke resultatet helt til slutt. Våre lokale byggmestere vil alltid ha deg i fokus, og i fellesskap kan dere skape en moderne bolig med en spennende og kreativ planløsning.

Et moderne hus med ordentlig wow-faktor

Vi i Systemhus har mange ferdigtegnede moderne hus. Til tross for at de tilhører en stilretning, kan de være svært ulike å se på, alt i fra en moderne bolig med unik arkitektur, til det klassiske huset med et moderne preg over seg. De fleste som liker elementer i den moderne stilen, vil derfor kunne finne et hus man enten forelsker seg i, eller ønsker å bruke som inspirasjon.

Systemhus by Helen & Hard er et moderne trehus med en spennende fasade som vekker oppmerksomhet. Med sine tre etasjer i kreativ arkitektur, er dette et hus som skiller seg ut. Ikke nok med at det rommer over 200 kvm, finnes det også uteområder i alle etasjer. Huset har i tillegg:

  • Integrert dobbelgarasje
  • Fire romslige soverom med tre tilhørende bad
  • Loftstue med utgang til en takterrasse på hele 42 kvm
  • Funksjonelle løsninger tilpasset din hverdag og sosiale soner

Lev i et hus som puster - bygg et friskt hjem

Vi i Systemhus har mange fokusområder når vi planlegger og bygger ditt nye drømmehjem. Å leve i tung luft vil prege livskvaliteten din, og det er derfor viktig for oss at du får et friskt og sunt hjem. Gjennom hele byggeprosessen legger vi alltid stor vekt på energiøkonomiske- og klimavennlige løsninger, tilpasset ditt behov.

Vi bygger fremtiden sammen med deg. Vi vet at du er unik, og at du mest sannsynlig ikke har de samme behovene som andre. Vårt mål er hele tiden å lage et litt bedre og smartere hjem, akkurat slik du har sett for deg. Sammen går vi gjennom ulike løsninger, og skaper det du ikke visste var ditt nye drømmehjem.

Er du nysgjerrig på hvordan byggeprosessen ser ut med Systemhus, eller kan vi svare på noen spørsmål? Kontakt din lokale byggmester i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Relaterte artikler

Velger du det rette huset?

Vi har laget en liste med spørsmål du kan stille deg når du er på leting etter et nytt hus. Spørsmålene kan hjelpe deg på veien til å ta den rette beslutningen, eller eventuelt å velge riktig mellom flere hus.

Hvilken husstil velger du deg?

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.