Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Solgt: Leilighet med panorama havutsikt, Selnes boligfelt. Sortland

Sortland
Pris fra4 450 000 kr

Prisantydning

4 438 842 kr

Omkostninger

18 842 kr

Totalpris

4 445 000 kr

Felleskost/mnd.

450 kr

Primærrom

105 m²

Bruksareal

111 m²

Soverom

3

Bolig

32A
Raymond Solheim
Avd leder
Prosjektet bygges av

Kanstad Trelast Avd Sortland

Kanstad Trelast AS er en anerkjent leverandør av Systemhus i Lødingen, Vesterålen og Sør-Troms som har spesialisert seg på å bygge boliger og hytter i regionen. Med lang erfaring og høy kompetanse innen bygge bransjen har selskapet et godt rykte for kvalitet og skreddersydde løsninger.

Gå til forhandlersiden

Denne boligen er solgt!

SELNES TOMANNSBOLIG MED FANTASTISK HAVUTSIKT

Selnes tomannsbolig er en leken og frisk bolig. Boligen har tre soverom, noe som gir et stort spillerom til de fleste familier. Det er brukt mye tid på å få frem gjennomtenkte planløsninger med optimal plassutnyttelse. Boligen føles romslig og meget funksjonell for en familie.
Boligene er dratt litt fra hverandre for å forsterke følelsen av privatliv, selv om at boligene er kjedet. Store flotte vinduer slipper lyset inn i boligen i begge etasjene og er med på å øke bokvaliteten innomhus.
Selnes tomannsbolig med sine tre soverom gir beboerne mange muligheter. Trenger man ikke alle soverommene til familien, kan man fint gjøre om rommet i andre etasje eller ved inngang til et hjemmekontor, gjesterom eller hobbyrom. I en familie har alle i større eller mindre grad behov for privatliv i sitt eget hjem. Gode og varierte privatsoner i hjemmet kan gi økt trivsel og gi beboerne den alenetiden man trenger i hverdagen.
Selnes tomannsbolig leveres med garasje og har romslig bod plass.
Innflyttingsklar januar/februar 2023.

UTEOMRÅDE:

To godt utstyrte felles lekeplasser med lekeapparater, bærbusker og på det ene lekeområdet er det etablert en nydelig bålplass.
Det er en flott hage med ferdigplen, oppkjørsel vil få asfalt våren 2023.

1.ETASJE

I første etasje er det to gode soverom og ei romslig TV-stue. Dette er et perfekt sted å trekke seg tilbake om man behøver litt tid for seg selv eller ønsker privat tid med venner vekk fra foreldrenes åsyn. Dette er en spesiell gunstig løsning for en familie med barn i skolealder. Om man ikke trenger å bruke alle soverommene, kan man velge å bruke rommet ved inngangen til arbeidsrom og hobbyrom. Det er også meget praktisk å benytte rommet som gjesterom da det ligger litt vekk fra de andre soverommene, samt at det har nærheten til badet nede. Badet i denne etasjen har god størrelse, i tillegg er det klargjort med uttak til vaskemaskin. Boligen har en romslig hall/inngangsparti med gode garderobe muligheter.

2.ETASJE

I andre etasje i tomannsboligen er det et stort og flott hovedsoverom med en walk-in garderobe. Soverommet er plassert i den umiddelbare nærheten til toalettrom. Hvis man bare ønsker å bruke soverommene i etasjen under, er dette et perfekt rom til å bruke som hjemmekontor, hobbyrom og gjesterom. Da kan man bruke garderoben som bod.
Stuen og kjøkkenet i tomannsboligen er åpen og lys. Store vinduer sørger for et godt lysinnslipp i oppholdsrommet. Selnes tomannsbolig har en hyggelig balkong der man kan nyte fine dager med en kopp kaffe og en god bok.

Vi leverer kjøkken og bad fra kvalitetsleverandører Norema Kjøkken og Alterna Baderom. Boligen leveres med slette gipsvegger og gulv av typen luxury tiles click impression fra Kährs. I denne enhet har yttergang flis på gulv. Baderommet leveres også med flis på gulv og fibo veggplate system.

Denne leilighet har vi valgt gjøre følgende oppgraderinger.

  • Slette kompaktdører hvit med dempelist i karm
  • Gulvlist matchende til gulv
  • Standard kjøkken med integrert kjøl/frys
  • Flis i yttergang
  • Flis badrom 104 Rak Neo-Antracite 30x30/5x5
  • Innredning Malin grå matt + høyskap 30x184
  • Hvitevarepakke blå

Oppgraderingen utgjør kr 51.800.- og tilkommer ekstra

Ta kontakt med selger for mer info.

Merk. Bildene viser illustrasjonsbilder av boligen. Teknisk tegning gjelder."
Selnes tomannsbolig er en sameietomt og realsameie på hele eiendommen 15/13.

VI TAR FORBEHOLD OM INDEX REGULERING AV PRIS!

Plantegning

Plantegning 2

Felt oversikt

Andre prosjekter fra Kanstad Trelast Avd Sortland