Hopp til hovedinnhold

Kanstad Trelast Avd Sortland

Kanstad Trelast AS er en anerkjent leverandør av Systemhus i Vesterålen, og de har spesialisert seg på å bygge boliger og hytter i regionen. Med lang erfaring og høy kompetanse innen byggebransjen, har selskapet et godt rykte for kvalitet og skreddersydde løsninger.

Om oss

Som forhandler av Systemhus gir Kanstad Trelast AS kundene tilgang til et bredt utvalg av hus og hytter fra kjeden. I tillegg til å representere Systemhus, tilbyr de også sitt eget hyttemerke, Kanstadhytta. Dette gir kundene et variert utvalg av valgmuligheter når det gjelder å velge sitt drømmehjem eller hytte.

En viktig styrke hos Kanstad Trelast AS er deres evne til å imøtekomme individuelle behov og ønsker. Enten kundene har egne ideer eller tegninger, lover selskapet å hjelpe dem gjennom hele prosessen. Med erfaringen de har opparbeidet seg, kan de skape skreddersydde boliger og hytter som passer perfekt til kundenes ønsker og behov.

Kanstad Trelast AS har et nettverk av salgskontorer for å betjene kunder i ulike områder. Hovedkontoret ligger i Lødingen, mens de også har salgskontorer i Sortland og Harstad. Dette distribusjonsnettverket gjør det enkelt for kunder i Vesterålen og Sør-Troms å få tilgang til tjenestene og produktene som tilbys av Kanstad Trelast AS.

Med sitt engasjement for kvalitet, skreddersydde løsninger og omfattende erfaring, fortsetter Kanstad Trelast AS å være en pålitelig aktør innen byggebransjen i Vesterålen og Sør-Troms.

 

 

Medlemsskap i Byggtorget sikrer deg gode tilbud. Vi er også Norema kjøkkenforhandler og har ekstra gode tilbud til våre huskunder.

 

Se våre nettsider www.kanstad-trelast.no for mer inspirasjon

 

Vi bygger

  • Hytte
  • Næringsbygg
  • Rehabilitering
  • Enebolig

Våre ansatte

Raymond Solheim
Avdelingsleder Salg Vesterålen

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?