Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hovinåsen - Nye rekkehus i et bilfritt boligområde under prosjektering, Fetsund/Lillestrøm

Fetveien 307, 1900 Fetsund
Hanne N. Breen
Prosjektselger
Prosjektet bygges av

i-Bolig AS

Vi har boliger for salg på Romerike, med kort vei til flyplass OSL Gardermoen og Oslo. Hos oss finner du ulike boligtyper for salg til fast pris.

Gå til forhandlersiden

Vi skal snart i gang med et helt nytt boligfelt på Hovinåsen i Fetsund like utenfor Lillestrøm sentrum. Her i Hovinåsen bor du i trygge og naturnære omgivelser med nærhet til et trivelig sentrum med dagligvare, nisjebutikker og spisesteder. Feltet vil bestå av ca. 25 rekkehus i ulike størrelser. Meld interesse i dag for å motta informasjon så snart alt salgsmateriell er klart!

Nye rekkehus i Fetsund

Fetsund er et sjarmerende tettsted i Lillestrøm kommune i Akershus i Viken fylke. Bygda er et gammelt fergested, og ligger vakkert til langs elva. Hovinåsen ligger med utsikt mot Svellet (vannet du ser i foto over), Rælingen og Lillestrøm. De fleste boligene vil få sør- og/eller vest vendte uteplasser, inne på området blir det bilfritt, og fellesområdet ute vil inneholde rom for ulike aktiviteter.

Fra Hovinåsen er det kort vei til blant annet buss, barneskole, dagligvare og idrettstilbud gjennom Fet IL, Fethallen, skatepark og Fedrelandet Kunstgress, er ikke langt unna. I tillegg ligger Fetsund lenser, tog og barnehager i nærheten av feltet. Det tar litt over et kvarter å gå til Nerdrum togstasjon og ikke langt unna togstasjonen ligger Nerdrumshagen barnehage.

Kort vei til Lillestrøm sentrum

Hvis du er glad i å sykle og liker å holde kroppen i gang, da kan du sykle til Lillestrøm togstasjon på ca 20 minutter, perfekt hvis du jobber i Lillestrøm eller skal pendle til andre deler av kommunen eller Oslo. Det er for det meste lange flate sletter med gangvei med unntak av de første minuttene fra feltet før Fetveien møter Nerdrumveien.

Er du glad i båtliv og vann er Øyeren en flott plass for å leve båtlivet eller bade, det er fine badeplasser blant annet i Gansvika, Hvalstjern og Heiavannet. I Lillestrøm sentrum finner du et variert tilbud av restauranter, caféer og butikker, og det er mange aktiviteter å ta seg til. Du kan lese mer informasjon om området i prospektet så snart prosjektet legges ut for salg.

Du kan lese mer om nabolaget her

Meld interesse for å holde deg oppdatert om videre utvikling i prosjektet, og få tilsendt prospekt og prisliste så snart dette foreligger.

Andre prosjekter fra i-Bolig AS