Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Finnbråtalia - 4 eneboliger i et barnevennlig og veletablert område, Sundet, Eidsvoll

Finnbråtavegen 29, 2080 Eidsvoll
Pris fra6 680 000 kr

Nøkkelinformasjon HUS 1:

Etasjer

2

Soverom

4

BRA Bolig:

150 kvm

P-rom Totalt:

142 kvm

Tomt:

685 kvm

Nøkkelinformasjon HUS 2:

Etasjer

2

Soverom

3(4)

BRA Bolig:

150 kvm

P-rom Totalt:

142 kvm

Tomt:

658 kvm

Nøkkelinformasjon HUS 3:

Etasjer

2

Soverom

3(4)

BRA Bolig:

150 kvm

P-rom Totalt:

142 kvm

Tomt:

658 kvm

Nøkkelinformasjon HUS 3:

Etasjer

2

Soverom

3(4)

BRA Bolig:

148kvm

P-rom Totalt:

140 kvm

Tomt:

658 kvm
Hanne N. Breen
Prosjektselger
Prosjektet bygges av

i-Bolig AS

Vi har boliger for salg på Romerike, med kort vei til flyplass OSL Gardermoen og Oslo. Hos oss finner du ulike boligtyper for salg til fast pris.

Gå til forhandlersiden

Nær Sundet, sentrum av Eidsvoll, har vi nå 4 prosjekterte eneboliger for salg. Eneboligene får en barnevennlig beliggenhet i et rolig boligområde i Finnbråtalia. Her bor du tett på naturen med kort vei til fine turmuligheter.

Her bor du i rolige omgivelser

At barn eller barnebarn vokser opp i et sunt og godt miljø, med god plass, og nærhet til natur og aktiviteter, er kjært for mange. I Eidsvoll er det nettopp dette man får. I vårt prosjekt Finnbråtalia bygger vi nå boliger i er et rolig og veletablert boligområde. Her er det muligheter for lek og moro på egen eiendom, og i området rundt. Det er også enkelt å komme seg til og fra skolene i Sundet med buss eller sykkel. Finnkollen Idrettslag legger til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området. Her kan man leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor, og det er preparerte løyper til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Tomten ligger på sørsiden av lia vendt mot Sundet og Grue, og får derfor gode solforhold hele dagen. Hver enkelt tomt får bra med hage og fine uteplasser, og i nærområdet finner du barnehager, barneskole/ungdomsskole/videregående og offentlig kommunikasjon.

Sundet, kommunesenteret i Eidsvoll, ligger ca 5 minutter fra boligen med bil (les mer om Sundet og Eidsvoll her). Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum.

  • Prosjektet vil bli omsøkt i husbanken etter mottatt IG fra kommunen
  • Fast pris - Ingen budrunder!
  • 0,- i forskudd ved signering av kontrakt
  • Sett ditt preg på boligen ved å endre leveranse eller romløsning!
  • Egen hage, balkong, og terrasse (med mulighet for tilpasninger)
  • Kort vei til Sundet med restauranter, badebrygger, kino, bibliotek, treningssenter og mer
  • Kort vei til skoler og barnehager
  • Gode kommunikasjonsmuligheter til og fra Oslo og Gardermoen. 6 min til med bil til Eidsvoll stasjon, 35 min med tog til Oslo, 19 min til Lillestrøm og 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen
  • 7 min med buss til Eidsvoll stasjon, ca 6 min å gå til Lilleborg bussholdeplass fra boligen. Bussavganger 1 gang hver time, (flere busser i morgenrushet med noe lenger reisetid, mellom 10-14 min til Eidsvoll stasjon)

Andre prosjekter fra i-Bolig AS