Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Eneboligen Rørvik med tomt og vannbåren varme

Jordmor Ragndis veg. G.nr/B.nr 79/91, 2100, Skarnes
Pris fra4 870 000 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

3

Antall etasjer

1

Primærrom

126 m²

Bruksareal

126 m²

Energimerking

B - Lysegrønn
Carl Martin Repshus
Prosjektleder/salg
Prosjektet bygges av

Entreprenør Tormod Ånerud AS

Entreprenør Tormod Ånerud AS har et solid rykte i byggebransjen og har vært en pålitelig aktør i Skarnes, Kongsvinger, Nord-Odal og Sør-Odal i flere tiår. Selskapet ble grunnlagt i 1987 og ble et aksjeselskap i 2003, og har siden den gang etablert seg som en ledende entreprenør i regionen.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Rørvik er en flott enebolig på ett plan. Boligen har mange gode kvaliteter som gjør at den passer for mange typer familier og behov.

Ved det overbygde inngangspartiet finner man en praktisk utebod for lagring av for eksempel sykkel, fritidsutstyr og hageredskaper.

Ved inngangspartiet finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett praktisk plassert ved ytterdøren, og lett tilgjengelig både for gjester, eller om du er ute i hagen.

Stuen og kjøkkenet har skråtak og dette gir rommet et luftig preg og åpenhet. De store vinduene gir masse lys inn i boligen, og du føler at det er lite skille mellom ute og inne.
Fra kjøkkenet kan du gå rett ut på en overbygd terrasse gjennom store skyvedører og videre ut i hagen. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs på både dag og kveldstid. Nærheten til kjøkkenet gjør at det er veldig praktisk å arrangere et måltid utendørs. Kjøkkenets plassering gjør at det er mulig å jobbe litt skjermet fra stuedelen, selv om det er åpen løsning.

To av tre soverom har plass til store skyvedørsgarderober. Boligen har også en egen TV-stue med åpen løsning mot stuen. Det gjør at stuen virker enda mer romslig.

Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus på ett plan hvor man slipper trapper og viktige funksjonaliteter i ulike etasjer. For en familie med små barn kan det være praktisk å ha alle rom for praktiske gjøremål i den umiddelbare nærhet og i nærheten til soverommene, og ha en god oversikt til uteområdet når barna er ute og leker.

For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss på tlf eller e-post. Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg

Leveransebeskrivelse

Utvendig leveranse:

Utvendig kledning Liggende og stående kledning type Nord ifra Bergene Holm, 19x148 D-fals NORD er 4-sidig beskyttet med miljøriktig impregnering.

Ytterdør Type Forus 01 i fargen sort NCS S 9000-N i fra Bygg1

Balkongdører og Vinduer
Leveres fra Natre

Yttertak
Leveres med Skarpnes flat sort stein.

Takrenner/nedløp
Med tilbehør Leveres av Plannja i sort utførelse.

Innvendig leveranse

Bad/vaskerom
Leveres med membran og fliser på gulv og Fibo våtromsplater på vegger. Det leveres baderomsinnredning, vegghengt toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Fliser på vegg kan leveres mot tillegg.

Himlinger
Leveres med ferdigmalte himlingsplater fra Huntonit. Andre overflater kan leveres mot tillegg. I kjøkken og stuedelen er det mønet himling som gir en helt egen atmosfære med den store takhøyden kombinert med vinduer fra gulv til tak. Himlingen er utført i listfritt gips i denne delen.

Vegger
Leveres med kostemalt 5-bord perle/skygge panelplater fra Huntonit i valgfri std. farger på alle oppholdsrom. Alternativt andre overflater mot tillegg i pris. I stue og kjøkkendelen leveres det gips med listfritt mot tak.

Gulv
Alle oppholdsrom leveres med 3 stavs eikeparkett alternativt laminatgulv ifra Pergo eller Kronotex/Mammut
Gulv i hall leveres med grå 30x60 Fliser.

Kjøkken
Kjøkkenet leveres på denne boligen ifra Drømmekjøkken i utførelsen Bistro Finer med Eik hvitpigmentert matte fronter. Innebygde hvitevarer inkludert i leveransen.

Listverk
Leveres ferdigmalt i moderne glatt utførelse. Listverket blir ikke behandlet etter montering så synlige spikerhoder/skjøter må påregnes. Listverk kan behandles etter montering mot tillegg i pris.

Innerdører
Leveres Sletten lettdører ifra Bygg1. Andre typer kan leveres mot tillegg i pris.

Bod
Leveres med fliser på gulv og Huntonit veggplater.

Elektrisk
Skjult anlegg med punkter i henhold til gjeldende Nek400 standard. Utvendig belysning med lys styring via astro-ur. Plassering av punkter gjøres i samråd med elektroentreprenør. Evt. tilvalg som elbillader, downlights flere punkter osv. avtales direkte med elektro entreprenør.

Oppvarming
Det leveres vannbåren varme med Nibe avtrekksvarmepumpe i entre, stue, bad/vaskerom og kjøkken. Elektriske panelovner på soverom

Peis
Det leveres peisovn med glass og stålpipe.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon med integrert avtrekksvarmepumpe og vannbåren varme ifra Nibe.
Anlegget sørger for at det alltid tilføres renset, frisk og forvarmet luft til alle rom. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et friskt inneklima. Fiber/tv/tlf Det leveres fiber ifra eidsiva bredbånd. Kunden bestiller selv abbonement.

Sportsbod
Leveres isolert kledd med trefiberplater, panel i himling og støpt dekke

Arealbeskrivelse

Solrik tomt usjenert beliggende inntil friområde med fine turområder og lekeplasser i umiddelbar nærhet. Distriktets fineste barnehage i kort gangavstand fra huset.

Solforhold

Veldig gode solforhold fra morgen til kveld

Matrikkelinformasjon

Kommunenummer: 3415
Gårdsnummer: 79
Bruksnummer: 91

Plantegning:

Plantegning

Andre prosjekter fra Entreprenør Tormod Ånerud AS