Hopp til hovedinnhold

Entreprenør Tormod Ånerud AS

Entreprenør Tormod Ånerud AS har et solid rykte i byggebransjen og har vært en pålitelig aktør i Skarnes, Kongsvinger, Nord-Odal og Sør-Odal i flere tiår. Selskapet ble grunnlagt i 1987 og ble et aksjeselskap i 2003, og har siden den gang etablert seg som en ledende entreprenør i regionen.

Om oss

Med en dedikert stab på 15 ansatte, hvorav 3 arbeider på kontoret og 12 er erfarne tømrere, har Entreprenør Tormod Ånerud AS kompetansen og kapasiteten til å håndtere alt fra eneboliger til næringsbygg, samt rehabiliteringsprosjekter. Selskapet tilbyr totalentrepriser, og deres fokus på høy kvalitet gjenspeiler seg i utførelsen av prosjektene deres.

Beliggende i Ullern ved Skarnes i Sør-Odal Kommune, har Entreprenør Tormod Ånerud AS et sterkt forankret lokalt engasjement. De betjener et bredt spekter av kunder, inkludert private, næringsliv og det offentlige. Med et solid fundament bygget på gode håndverkstradisjoner, har selskapet et rykte for å levere arbeid av høy kvalitet og tilfredsstille kundenes behov.

En viktig del av selskapets identitet er det positive arbeidsmiljøet, som består av mange unge og dyktige tømrere. Denne dynamiske gruppen har ikke bare faglig kompetanse, men også et positivt humør som har resultert i mange positive tilbakemeldinger fra kunder. Entreprenør Tormod Ånerud AS ser ut til å ha en lovende fremtid med en kombinasjon av erfarne fagfolk og en ny generasjon talentfulle håndverkere.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?