Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Miljøko 81 og 104
Tradisjonell arkitektur

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

1 etasje

Grunnflate (BYA)

100,0

Bruksareal (BRA)

82,3

Primærrom (P-rom)

73,8

Største lengde

11,2 m

Største bredde

9,2 m

MiljØko er et klassisk hus basert på tradisjonell byggestil. Det er en kostnadseffektiv og funksjonell bolig, med godt utnyttet plass og tidløs arkitektur. Dette er et perfekt hus for førstegangsetablerere, både i størrelse og pris.

Arkitekturen til MiljØko vil alltid være attraktiv med tanke på videresalg om man ønsker en større bolig på et senere tidspunkt.

Med eller uten loft

Boligen har gode oppholdsrom og mulighet for flere ulike løsninger. Fra stue og kjøkken er det utgang til uterommet, slik at du kan nyte sola eller maten på en varm dag. Sportsboden ved inngangen er både praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Du kan få MiljØko med og uten loft, og de to variantene har litt forskjellig innhold.

MiljØko 104 har en større stue enn MiljØko 81, da det ekstra soverommet i første etasje flyttes til loftetasjen. I tillegg har den større varianten mer bodplass, en loftstue og et ekstra soverom. Loftstuen passer fint som TV-stue eller lekerom for barna. På loftet har vi satt inn et takvindu på badet som gir godt med det viktige dagslyset i rommet. Begge variantene, med en eller to etasjer, har de viktige funksjonene samlet i hovedetasjen, slik at boligen passer til alle livets faser og til ulike behov.

Denne husmodellen er tilpasset Husbankens krav til finansiering. Les mer her.

Miljøko plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?