Hopp til hovedinnhold

BMDE AS

BMDE AS er en veletablert aktør innen bygg- og tømrertjenester med base i den idylliske kommunen Sande, som ligger i den sørvestlige delen av Vestfold og Telemark fylke. Selskapet har opparbeidet seg en solid erfaring og ekspertise innenfor ulike typer byggeprosjekter og står klare til å imøtekomme kundenes unike behov.

Om oss

BYGG- OG TØMRERTJENESTER

Vårt dedikerte team av erfarne håndverkere er kjent for sin fleksibilitet og evne til å samarbeide tett med kundene. Vi legger stor vekt på å skreddersy løsninger som møter kundenes ønsker og forventninger. Gjennom grundig planlegging og nøyaktig utførelse sikrer vi at hvert prosjekt blir gjennomført effektivt og med høy kvalitet.

Sande er kjent for sin vakre natur. Området byr på en fantastisk kombinasjon av frodige skogområder, innsjøer og en variert kystlinje. Dette gir ikke bare et vakkert bakteppe for vårt daglige arbeid, men gir også muligheten til å nyte friluftsaktiviteter som fotturer, sykling og båtliv.

Vi i BMDE AS er forpliktet til å opprettholde vårt rykte som pålitelige byggeeksperter som leverer resultater av høy kvalitet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller mindre oppussingsprosjekter, er vi klare til å ta på oss utfordringen og gjøre ethvert prosjekt til en suksess. Med fokus på kundetilfredshet og en forpliktelse til håndverksmessig dyktighet, ser vi frem til å fortsette å bidra til utviklingen og forbedringen av byggelandskapet i Sande og regionen rundt. 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?