Sigurd og Camilla valgte husmodellen Alsvåg

Når familien ble større og ungkarshuset for lite valgte paret husmodellen Alsvåg designet av Systemhus.

Fleksibilitet og tilpasning av huset

Rette linjer og store flater karakteriserer funkishus og Alsvåg-modellen, men det er fleksibilitet og tilpasninger som gjør disse hjemmene så populære. Huset til Camilla og Sigurd måtte blant annet utvides for at planløsningen de ønsket skulle fungere.
— Du kan gjøre hva du vil med plantegningene, og få akkurat det du vil ha, forteller Sigurd.

Alsvåg fra Systemhus bygd i Harstad av Kanstad Trelast

Når du bygger et hus med Systemhus skreddersys det den enkelte familie. Våre ønsker og behov for en bolig er tross alt like unike som folkene som bor i dem, og ingen funkishus er helt like! Planløsning, farger, fliser, gulv, balkong og søyler; alt kan endres etter ønske.

— Vi fikk se flere tegninger av Alsvåg for å se mulighetene våre, gi oss idéer og for å se hva som var best for vår del, forteller Camilla.

Sigurd og Camilla forteller

Alsvåg fra Systemhus

God rådgivning før, under og etter

Som ny boligbygger kan det være skummelt å måtte tenke på alt det praktiske og å gjøre vanskelige valg for huset der man skal bo i fremtiden, spesielt om hus som Alsvåg allerede har så mange valgmuligheter! Systemhus har mye kompetanse og kan tilby et bredt spektrum av rådgivning. Camilla sier at når hun og Sigurd ville gjøre endringer på huset sitt fikk de mange gode råd og innspill fra Systemhus, selv etter innflytting. Hun forteller at de ble møtt med ord som «Det ordner vi».

— Systemhus viste, veiledet, og ga råd hele veien, forteller Sigurd og legger til at Systemhus er en trygg plass å handle hus.

Vi i Systemhus er opptatt av at husene vi bygger skal ha et godt inneklima. Store vinduer som gir mye lys, god ventilasjon for frisk luft, støydemping for å redusere lyd utenfra og en kraftig sentralstøvsuger. Dette gjelder også under byggeprosessen; vi bruker miljømerkede produkter og vi rydder og støvsuger byggeplassen mens vi arbeider. Sammen med Norges Astma- og Allergiforbund jobber vi stadig for å forbedre opplevelsen i husene vi bygger.

Vi spurte Camilla og Sigurd om de er fornøyde og om de ville anbefalt Systemhus til andre; — Absolutt! svarer de i kor.

Nysgjerrig på husmodellen?

Relaterte artikler