Byggeprosessen hos Systemhus

Det er viktig for oss i Systemhus å være en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner for deg i din byggeprosess.

Uansett om du er en fersk eller erfaren boligbygger, ønsker vi å være aktive for å sikre kvalitet i alle ledd, og gi deg den tryggheten som du har behov for.


Her ser du hvordan byggeprosessen med Systemhus er:

1

Det starter med en drøm

Når du skal realisere din boligdrøm, er det viktig å finne en partner som vil gi deg en god prosess og et perfekt resultat. Vi i Systemhus har realisert nesten 50.000 boligdrømmer siden 1967. La oss hjelpe deg å realisere din.

2

Tomtebefaring

Den nye tomten skal huse deres nye hjem. Vi er med på tomtebefaring, og tar ansvar for at lover og forskrifter følges. Er tomten virkelig flat? Hvordan bør huset bygges i forhold til himmelretningene, utsikt, vindretninger, snø- og grunnforhold? Spør oss om råd.

3

Tegningsforslag og pristilbud

Våre arkitekter og konsulenter vil også kunne bistå dere med tilpasning av hus på tomt. Vi gir deretter et bindende pristilbud som garanterer at boligen leveres etter tegning til avtalt pris. Utover normal indeksregulering er prisen bindende

4

Kontraktsmøte

Her avtales alt fra pris, garantistillelse og fast dato for overtakelse.

image placeholder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.