Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Skråtomt i populært område - Kort vei til sjø og sentrum

Tordivelveien 32, 3218 Sandefjord
Pris fra850 000 kr
Tomteareal: 538 m² (eiet)
Kommunenr: 3804
Gårdsnr: 88
Bruksnr: 168
Hilde Trollås Vestly
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Bobygg Entreprenør AS

Bobygg Entreprenør AS er en anerkjent aktør innen byggebransjen, og holder sentralt til i Sandefjord. Som en autorisert forhandler av Systemhus, har vi et dedikert fokus på å levere høykvalitets boliger og hytter som kundene drømmer om. Enten det er fra Systemhuskatalogen eller et individuelt design skapt av en arkitekt, streber vi alltid etter å oppfylle våre kunders visjoner.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Fra sentrum kjører du Kilgata til rundkjøringen etter Meny og til venstre inn Hegnaveien, deretter til høyre inn Østerøyveien. Gjekstadveien kommer etter noen hundre meter på venstre side. Ta av her og kjør til Tordivelveien på høyre hånd. Kjør til toppen av veien og du vil se tomten på høyre hånd, før vendhammeren.

Beliggenhet

Tordivelveien 32 ligger i et rolig og attraktivt område på Gjekstad i Sandefjord, ca. 4 km fra sentrum.

Tomta ligger i et barnevennlig og etablert strøk med kort vei til idylliske Lahellefjorden for bade- og båtliv. Nærhet til kyststien med fantastiske tur- og rekreasjonsområder hele året. Beliggenheten er sentral også for sportslige aktiviteter med ball-løkke og idrettsplass. Gangavstand til skoler, barnehage og dagligvare.

Skråtomt i populært område - Kort vei til sjø og sentrum

Beskaffenhet

Forbehold/Byggeklausul

Tomten selges med byggeklausul til Bobygg Entreprenør AS. Entreprenør er svært fleksibel med hensyn til hva som bygges. I utgangspunktet tilbys boliger fra Bobygg Entreprenørs egen huskatalog fra Systemhus men det er mulig med bl.a. en arkitekttegnet bolig, hvis kunden har en bolig de ønsker. Imidlertid er det en forutsetning at Bobygg Entreprenør AS beholder retten til å bygge huset med grunnmuren, og minimum får levere råbygg, samt garasje/carport.

Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med en av våre boligkonsulent.

Reguleringsforhold

Området er i flg. reguleringsplan for "Del av Tordivelveien på Gjekstad, gbnr 88/130 m.fl.", regulert for boligformål. Reguleringsbestemmelsene ligger i sin helhet vedlagt annonsen. For ytterligere informasjon om reguleringsplaner og reguleringsbestemmelser, vennligst ta kontakt med boligkonsulent.

Vei/Vann/Avløp

Tomten vil overleveres med vei, vann, kloakk, strøm til tomtegrense.
Tomten blir levert grovplanert med stedlige masser.

Regulering

Bolig

Andre prosjekter fra Bobygg Entreprenør AS