Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Arkitekttegnet bolig i solrike og barnevennlige Tordivelveien

Tordivelveien 32, 3218, Sandefjord
Pris fra6 700 000 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

4

Primærrom

145 m²

Bruksareal

151 m²

Eieform

Selveier

Pris

6 700 000 kr

Omkostninger

16 342 kr

Totalpris

6 716 342 kr
Hilde Trollås Vestly
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Bobygg Entreprenør AS

Bobygg Entreprenør AS er en anerkjent aktør innen byggebransjen, og holder sentralt til i Sandefjord. Som en autorisert forhandler av Systemhus, har vi et dedikert fokus på å levere høykvalitets boliger og hytter som kundene drømmer om. Enten det er fra Systemhuskatalogen eller et individuelt design skapt av en arkitekt, streber vi alltid etter å oppfylle våre kunders visjoner.

Gå til forhandlersiden

Bolig tegnet av Vårdal arkitekter


Denne godt gjennomtenkte boligen har en optimal planløsning, med alt en familie måtte ønske! 4 soverom, hvorav master med walk-in-closet med skittentøyssjakt og eget bad, TV-stue for ungdommen, separat vaskerom som har godt med muligheter for lagring, bad i underetasjen med mulighet for badekar, åpen sosial sone mellom kjøkken/spisestue og stue. Stor veranda mot syd med utgang til hagen bak boligen, carport og sportsbod. Her får du mye bolig for hver kvadrat!

Plantegning 1. etg

Plantegning 1. etg

Plantegning 2. etg

Plantegning 2. etg

Standard
Boligen inneholder en moderne og god standard, og leveres nøkkelferdig. Evt. endringer er mulig, hvis kjøper kommer tidlig inn i prosessen.
Tomten leveres planert med stedlige masser.
For nærmere informasjon, vennligst ta kontakt med Boligkonsulent.

Beliggenhet
Tomten ligger nesten innerst i Tordivelveien, uten gjennomkjøring. Med skogen som nærmeste nabo på en side. Kun 5-10 minutter med bil fra Sandefjord sentrum.


Økonomi
Boligen holder en moderne og gjennomgående standard i hht TEK17 og dagens krav. Boligen vil få energimerket B og være en Pluss-bolig. Dette kvalifiserer for Grønt lån hos banker. Alle våre boliger på under 200 kvm BRA kvalifiserer også til Husbanklån ved deres Miljøprofil. Kjøper er selv ansvarlig for søknadsprosesser for byggelån.

Andre prosjekter fra Bobygg Entreprenør AS