Hopp til hovedinnhold

Bobygg Entreprenør AS

Bobygg Entreprenør AS er en anerkjent aktør innen byggebransjen, og holder sentralt til i Sandefjord. Som en autorisert forhandler av Systemhus, har vi et dedikert fokus på å levere høykvalitets boliger og hytter som kundene drømmer om. Enten det er fra Systemhuskatalogen eller et individuelt design skapt av en arkitekt, streber vi alltid etter å oppfylle våre kunders visjoner.

Om oss

Vi er en allsidig entreprenør som tar på oss både store og små prosjekter for både profesjonelle utviklere og private byggherrer. Vårt omfattende spekter av tjenester inkluderer alt fra oppføring av nye leilighetsbygg til mindre ombyggings- og rehabiliteringsoppdrag. Vårt erfarne team av fast ansatte norske tømrere er dedikert til å levere prosjekter av høy kvalitet, og vi investerer også i utdanning ved å ha lærlinger som en del av vårt team. Vi er stolte av å samarbeide med veletablerte firmaer i vårt distrikt når det kommer til underentrepriser, og dette sikrer en helhetlig og pålitelig byggeprosess.

Vårt fremste mål er å sikre at våre kunder får levert sine prosjekter til avtalt tid, med enestående kvalitet og innenfor den avtalte prisrammen. Vi forstår viktigheten av å overholde tidsfrister og levere resultater av ypperste kvalitet, og det er derfor vi jobber hardt for å oppfylle disse kravene hver gang.

 

Tjenester vi utfører:

Nybygg

- Næringsbygg

- Eneboliger og fritidsboliger

- Flermannsboliger

- Barnehager og omsorgsboliger

Tilbygg

- Tilbygg og påbygg

- Rehabilitering

- Balkonger og terrasser

- Ombygging av kaldtak til varmloft for boligformål

- Utvendig og innvendig rehabilitering eller oppgradering

 

Vi ser frem til å høre fra deg og være en del av reisen med å realisere dine byggeplaner og drømmer. Vår dedikerte og kompetente stab er klare til å hjelpe deg med å oppnå dine mål og skape et hjem eller en eiendom du kan være stolt av. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere ditt prosjekt, og vi vil veilede deg gjennom hele prosessen.

 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?