Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Rødsethagen - flotte designbustader med garasje!

Rødsethagen, 6010 Ålesund
Pris fra7 360 000 kr

Prisantydning

Fra 7 359 000 kr

Totalpris

Fra 7 393 685 kr

Primærrom

162 m²

Bruksareal

207 m²

Soverom

4

Boligtype

Enebolig

Eieform

Selveier
Jan-Magnus Knudsen
Daglig leder
Prosjektet bygges av

Møre Hus AS

Møre Hus AS vart etablert i 1997 og er ein byggentreprenør som har hovudfokus på å byggje Systemhus på Sunnmøre. Selskapet har ein imponerande portefølje frå enkle og praktiske småhus/leilegheiter til storslåtte og detaljrike villaer.

Gå til forhandlersiden

Rødsethagen bustadfelt er planlagt med flotte designbustader med ein heilheitleg designtankegang. Her er ledige tomter, og feltet er planlagt med to nærast identiske typar bustader der den eine har inngangsparti på baksida, og den andre med inngang i front. Dei arkitektteikna einebustadene er i funkisstil med integrert garasje, skjerma terrasse og privat hageareal.

Bustadene er romslege og går over to etasjar, og har eit bruksareal på nær 210m². Delar av den store terrassen på ca. 28m² vil få ei overbygd hagestove. Her er fire soverom, eventuelt tre om ein vil nytte det eine til kjellarstove. På soverom i 2. etasje er det walk-in-garderobe.

Plassering

Rødsethagen bustadfelt ligg i eit idyllisk område med landleg ro, men likevel svært sentralt. Her har du flotte solforhold og kort veg til Spjelkavik sentrum og Moa kjøpesenter. Ønsker du å bu urbant, og likevel ha flotte turområder rett utanfor stuedøra er dette ein unik sjanse. Bustadfeltet ligg i tillegg nært barnehagar og skular i Spjelkavik, og nærområdet kan by på ei rekke fritidstilbod både innanfor organisert idrett og kulturliv.

Standard

Bustadene vert i utgangspunktet levert klar for eigeninnsats med sparkling, maling, tapetsering, flislegging og legging av golv, men kan om ønskeleg leverast heilt eller delvis klar til innflytting. Kjøparane vil sjølv kunne bestemme flis, parkett, innvendige fargar, utførelse på trapp, kjøkkeninnreiing og baderomsinnreiing m.m.

Andre prosjekter fra Møre Hus AS