Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Jensvika Skodje - unike einebustadtomter midt i nye Ålesund

6240, Ørskog
Pris fra990 000 kr

Prisantydning

Fra 990 000 kr

Totalpris

Fra 1 014 750 kr

Tomteareal

Fra 691 m²

Boligtype

Tomt

Eieform

Selveier
Jan-Magnus Knudsen
Dagleg leiar
Prosjektet bygges av

Møre Hus AS

Møre Hus AS vart etablert i 1997 og er ein byggentreprenør som har hovudfokus på å byggje Systemhus på Sunnmøre. Selskapet har ein imponerande portefølje frå enkle og praktiske småhus/leilegheiter til storslåtte og detaljrike villaer.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

Med helling ned mot sjøen ved Jensvika, like aust for Digerneset, ligg dette flotte bustadfeltet med solrik, roleg og idyllisk plassering. Feltet ligg veldig usjenert til nede ved sjøen, og har panoramautsikt mot fjord og fjell. Her er først og fremst planlagt tomter for einebustader, men nokre mindre områder er sett av til tettare utbygging.

Samtidig som bustadfeltet ligg usjenert til, er det også svært sentralt. Det er gangavstand til Digerneset næringspark, som har hatt ei formidabel utvikling dei siste åra med eit breidt utval av butikkar, tilbod og arbeidsplassar. Med bil er det korte avstandar til det meste, køyretid til Digerneset 3 minutt, Moa 12 minutt og Ålesund sentrum 22 minutt.

Beskaffenhet

Terrenget er skråande, skog er fjerna, og tomtene er byggeklare. Vi ønskjer å skape eit unikt og godt bomiljø for barn og vaksne, og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte tomta for draumebustaden din. Størrelsen på tomtene ligg frå 679m² til 1384m². Dei ledige tomtene har ein pris frå kr 990 000, - til kr 1 490 000, -. I tillegg til kjøpesum kjem tilknytningsavgift for vatn, kloakk og straum, samt tinglysingsgebyr og dokumentavgift til staten på 2,5% av kjøpesum.

Andre prosjekter fra Møre Hus AS