Hopp til hovedinnhold
1 / 0

24 Nye leiligheter med god standard kommer for salg på nyåret! Norrønagata – Haugesund

Norrønagata, 5529 Haugesund

Soverom

2-3

Boligtype

Leilighet

Eierform

Andel
Vegard Sjøen
Kunderådgiver
Prosjektet bygges av

Trygve J Sjøen AS

Trygve J. Sjøen AS ble etablert i 1971 og sysselsetter i dag ca. 25 personer fordelt på snekkere, lager og administrasjon. Vi står klare til å hjelpe deg med å virkeliggjøre din bolig- eller hyttedrøm.

Gå til forhandlersiden

Norrønagata vil bestå av 24 leiligheter fra 70 til 118 kvm med god standard. Prosjektet ligger i et veletablert boligområde i Norrønata med nærhet til natur og gangavstand til Haugesund sentrum. Prosjektet består av 24 enheter fordelt på 4 bygg. Det er lagt opp til parkeringskjeller i underetasjen av lavblokken. I tillegg er det parkering på felles område og i carport. Prosjektet kommer for salg i januar 2023 og vil bli organisert som et borettslag, med gunstig finansiering gjennom Husbanken. Samtidig har fellesgjelden in-ordning, som gir mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden. Dermed bestemmer du selv hvordan du vil legge opp din økonomi ved kjøp av leilighet.

Vær tidlig ute og ta kontakt med oss nå for mer informasjon og få muligheten til å forhåndsreservere din drømmeleilighet!

Andre prosjekter fra Trygve J Sjøen AS

Stongtunet4270 Åkrehamn

Stongtunet

Pris fra 2 590 000 kr
Eier (Selveier)
Leilighet