Hopp til hovedinnhold
1 / 0

12 prosjekterte leiligheter - Norrønatunet, Haugesund

Norrønagata, 5529 Haugesund
Pris fra950 000 kr

Boligtype

Leilighet

Soverom

2-3

Eieform

Andel
Håkon Brekke-Brandtzæg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF, Nybygg
Prosjektet bygges av

Trygve J Sjøen AS

Trygve J. Sjøen AS ble etablert i 1971 og sysselsetter i dag ca. 25 personer fordelt på snekkere, lager og administrasjon. Vi står klare til å hjelpe deg med å virkeliggjøre din bolig- eller hyttedrøm.

Gå til forhandlersiden

Velkommen til Norrønatunet!

Norrønatunet er et leilighetsprosjekt fra Sjøen hus AS. Sjøen hus er en veletablert boligutvikler med over 50 år i bransjen.
Prosjektet består av i alt 24 leiligheter. 12 av leilighetene ligger i et leilighetsbygg over 3 etasjer med 4 leiligheter i hver etasje, samt garasje under bakkeplan. En går tørrskodd fra garasjen via heis eller innvendig trapp til leilighetene.

I tillegg vil det komme 3 leilighetsbygg med 4 leiligheter i hvert bygg. Leilighetene er fordelt på 2 etasjer i tillegg til carport.

Norrønagata ligger veldig fint til på høydedraget like øst for Salhusvegen. Her bor en sentralt til med nærhet til det meste. Det er kun en liten rusletur til Karmsundgata Senter med Meny, Apotek 1, frisør og blomsterforretning. Vil en ta seg en tur til Haugesund sentrum er ikke dette lenger enn ca. 15 minutters gange unna. Det er sammenhengende gangsti fra inngangsdøren til sentrum med fritt for biler. Her har man nærhet til skoler, barnehage, kollektivtransport og andre servisetilbud en ønsker seg i hverdagen.

Tomten er stor, i overkant av 5 mål. Det har vært viktig for utbygger å skape et godt og åpent utemiljø. Det blir mellom annet god parkeringsplass, samt fine opparbeidete uteområder med lekeapparater og grøntområder. Alt for å ivareta det gode bomiljøet en ønsker. Uteområdene er tilpasset alle aldersgrupper i henhold til planer fra arkitekt.

De 12 boenhetene i leilighetsbygget er fordelt med 4 leiligheter i hver etasje over 3 plan. Leilighetene er like ovenfor hverandre, men varierer i størrelse fra 75 kvm til 120 kvm. Her er det med andre ord noe for alle. Leilighetene har 2/3 soverom, alle med stor åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Leilighetene har 2 bad/gjestetoalett i tillegg til vaskerom. Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang , baderom. Moderne kjøkken fra HTH med flere valgmuligheter, lys fin parkett/laminat på alle gulv bortsett fra bad som har fliser. God takhøyde på ca. 2.60 m i alle etasjer.

Stort felles garasjeanlegg i underetasjen med egen avmerket parkeringsplass med tilhørende bod. Fra garasjeanlegget er det heis opp til leilighetene, og man kan dermed gå tørrskodd fra bilen til leiligheten.

Norrønatunet blir etablert som et borrettslag med Boligbyggelaget Bate som forretningsfører. Bate har en lang historie med forvaltning av boligbyggelag som strekker seg helt tilbake til 1946 og har i dag om lagt 59 000 medlemmer. Borettslaget organiseres med en fordeling med 75% fellesgjeld i leiligheten og 25 % innskudd. Fellesgjelden er i husbanken som tilbyr markedets beste rente. Renten pr 01.03.2023 er på 2.75%. Borettslaget tilbyr IN ordning som står for individuell nedbetaling. Dersom man ønsker kan en velge å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden tilhørende sin egen leilighet.

Kvaliteter som kan neves utenom:
Tilrettelagt for ballader til hver leilighet
Nedgravet avfallshåndtering.
Vedlikeholdsvennlig produkter på fasade. kombinasjon av trekledning og vedlikeholdsfri plater.
Vinduer i oppholdsrom opp til 2.30 høyde for å gi ekstra godt lysinnfall.
Sentral og attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen i Haugesund.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen i Haugesund.

Norrønagata ligger veldig fint til på høydedraget like øst for Salhusvegen. Her bor en sentralt til med nærhet til det meste. Det er kun en liten rusletur til Karmsundgata Senter med Meny, Apotek 1, frisør og blomsterforretning. Vil en ta seg en tur til Haugesund sentrum er ikke dette lenger enn ca. 15 minutters gange unna. Det er sammenhengene gangsti fra inngangsdøren til sentrum med fritt for biler. Her har man nærhet til skoler, barnehage, kollektivtransport og andre servisetilbud en ønsker seg i hverdagen.

Garasje/parkering

Leilighetsbygget og det ene bygget med 4 leiligheter får parkering i underetasjen på leilighetsbygget med 12 leiligheter.

De resterende 8 leilighetene har parkering i carportanlegget.

Alle 24 leilighetene får avmerket egen parkering med mulighet for el-bil lader

Godt med gjesteparkering ellers på tomten.

Organisasjonsform

Borettslag

Stipulerte felleskostnader

Fra kr 1 875 kr pr måned

Tomt

Tomten blir fint opparbeidet med asfaltert innkjørsel og tillagte gangstier. Utenomhus arealet blir tillagt i henhold til utenomhusplan fra arkitekt og blir klargjort med plen, prydbusker, lekeapparat etc.

Oppvarming

Det leveres energieffektiv sentralvarmepumpe type Nibe til den enkelte leilighet med balansert ventilasjon til alle rom.

Denne inneholder også vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, bad og entré.

Lånebetingelser fellesgjeld

Andelen overdras med den fellesgjeld som fremgår av salgsoppgaven.
Løpetid lån fellesgjeld fra/til: 30 år fra den første leiligheten er innflyttet
Rentesats pr 01.03.2023. 2, 755% flytende

I henhold til opplysninger gitt av forretningsfører, tilbyr borettslaget individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning), noe som innebærer at den enkelte andelseier gis adgang til å betale ned på fellesgjelden som er knyttet til den aktuelle andelen og derigjennom få lavere månedlige felleskostnader.

Det gjøres imidlertid oppmerksom på at det kan være fastsatt betingelser for når en nedbetaling kan skje, minimumsbeløp, bestemte tidspunkt m.v., samt at det kan påløpe ekstrakostnader for overkurs dersom borettslaget har inngått en avtale om fastrente e.l. Det må også skaffes bekreftelse på sikkerhet for den individuelle nedbetalingen.

Adgang til utleie

Det er ingen utleieforhold knyttet til eiendommen per i dag. Det gjøres oppmerksom på at det er begrenset adgang til å leie ut leiligheter i borettslag, jfr. Lov om borettslag §§ 5-5 og 5-6.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Hvitvaskingsloven har meglerforetaket plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, kontroll av reelle rettighetshavere, mv). Kundetiltak skjer løpende og vil blant annet gjennomføres når handel inngås og ved gjennomføring av oppgjøret, samt dersom det foreligger mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres, skal meglerforetaket ikke gjennomføre transaksjonen med kjøper. Ved meglerforetakets avvikling av kundeforholdet, vil avtalen mellom partene være bindende, men meglerforetaket kan ikke bidra i gjennomføringen av handelen. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Meglerforetaket er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra kvalitetsleverandøren HTH med slette dører, (Flere valgfrie fronter og benkeplater), jfr. egen kjøkkentegning.
Hvitevarer er inkludert i leveransen med integrert stekeovn, integrert oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap og kjøkkenventilator.

Bad

Bad:
Flislagte gulv. Størrelse velger du selv mellom 30x30cm, 30x60cm eller 60x60cm. I dusjsonen leveres det mosaikkfliser i samme farge som resten av gulvet. Vegger kles med baderomspanel fra kvalitetsleverandøren Fibo.

Baderomsinnredning:
- Hvit baderomsseksjon med vask og blandebatteri.
- Speil med lys over baderomsseksjonen.
- Dusjvegger.
- Vegghengt toalett.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedørsgarderobe hvor det er vist på tegning.

Andre oppholdsrom

Overflater på gulv:
Gulv i alle tørre rom leveres med eikeparkett fra Boen eller tilsvarende. Her har vi flere standard typer å velge mellom uten pristillegg. Mulighet til å velge laminatgulv fra kvalitetsleverandøren Berry Alloc, med flere typer å velge mellom uten pristillegg. «Skittensone» i entré leveres med fliser.

Det blir lagt vannbåren gulvvarme i alle våtrom, samt entré og stue/kjøkken.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som hvite slette dører.
Dør mellom stue og entre hvor dette er vist på tegning leveres med glass.
Dørkarmer og dørlister leveres hvite ferdigbehandlet fra fabrikk med synlige spikerhull for innfesting.
Hoveddør og balkongdører leveres utadslående.
Balkongdører og vinduer leveres ferdig overflatebehandlet utvendig og innvendig i farge valgt av utbygger, listfri utførelse. «Vinduskarmer» i samme farge og utførelse som vegger for øvrig.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Andre prosjekter fra Trygve J Sjøen AS

Stongtunet4270 Åkrehamn

Stongtunet

Pris fra 2 590 000 kr
Eier (Selveier)
Leilighet