Hopp til hovedinnhold

Trygve J Sjøen AS

Trygve J. Sjøen AS ble etablert i 1971 og sysselsetter i dag ca. 25 personer fordelt på snekkere, lager og administrasjon. Vi står klare til å hjelpe deg med å virkeliggjøre din bolig- eller hyttedrøm.

Om oss

Med en solid tilstedeværelse og lang erfaring strekker vårt erfarne team av trivelige fagfolk seg langt for å gjøre byggeprosessen til en positiv opplevelse fra A til Å. Vårt mål er å sikre at resultatet ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger.

I over femti år har Trygve J. Sjøen AS vært dedikert til å levere kvalitetsprosjekter. Vi setter kundetilfredshet først og tror på at fornøyde kunder er den beste inspirasjonen. Siden etableringen i 1971 har vi bygget opp et solid omdømme og sysselsetter i dag omtrent 25 dedikerte fagfolk, inkludert snekkere, lagerarbeidere og administrativt personale.

Vårt trelastutsalg kompletterer vår byggevirksomhet, og gir både profesjonelle og private kunder i Haugalandet enkel tilgang til et bredt spekter av byggevarer. Dette gjør oss til en helhetlig leverandør innen byggebransjen, og vi står klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm.

Enten du planlegger å bygge ditt drømmehjem eller hytte, kan du stole på Trygve J Sjøen AS for profesjonell veiledning og ekspertise gjennom hele prosessen. La oss være din partner på veien til å gjøre bolig- eller hyttedrømmen din til virkelighet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?