Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane

Sagstadvegen 107, Frekhaug
Pris fra6 790 000 kr
Miriam Vabø
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Majo Bygg AS

Majo Bygg AS er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. Vårt kontor ligger i Alver kommune, like utenfor Bergen. Vi vil gjerne bygge ditt nye drømmehus enten det er et kataloghus, eller et hus vi tegner sammen med deg tilpasset tomt og dine ønsker og behov! Vi tilbyr også andre tjenester som ombygging, skifte av tak/vindu/kledning og helt eller delvis fornying av bolig/bygg.

Gå til forhandlersiden

Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

Store lysåpninger og lett adkomst til bakkenivå fra stuer og soverom. Romslig kjøkken, eget bibliotek og en rekke andre gode kvaliteter.

Forstuen/biblioteket gir et herskapelig preg. Hovedsoverom med nærhet til bad og egen garderobe/bod og egen utgang. Forstuen fungerer også godt for å skille opp i private soner som en TV-stue og en stue hvor støynivået er lavere.

Huset leveres nøkkelferdig! Ta kontakt med Majo Eigedom for å høre hva som leveres av produkt og kvaliteter i huset.

Andre prosjekter fra Majo Bygg AS