Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!

Nedre Mangerbua 57,
Pris fra3 950 000 kr
Prosjektet bygges av

Majo Bygg AS

Majo Bygg AS er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. Vårt kontor ligger i Alver kommune, like utenfor Bergen. Vi kan bygge ditt nye drømmehus! Vi tilbyr også andre tjenester som småprosjekter og rehabilitering – ingen jobb er for liten.

Gå til forhandlersiden

Topp moderne og idyllisk

Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage.

Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

Bo sjønært!

OM BOLIGPROSJEKTET

Alvermarka Sjøhage ligger i Nedre Mangerbua i naturskjønne Alversund. Boligene bygges i et rolig og familievennlig nabolag med fantastisk utsikt mot Kvernafjorden.

Se film om prosjektet: vimeo.com/838654938/d9fa86b4b9

Her bygger vi ni toppmoderne enheter:

 • fem eneboliger i rekke
 • en tomannsbolig
 • to leiligheter

Boligene får en gjennomgående høy standard, svært effektive planløsninger, gode uteområder og enestående utsikt! NB: alle bildene er illustrasjoner og kan avvike fra virkelig plassering og materialvalg.

Bo sjønært!

Illustrasjon fra boenhet nr 7 ende-rekkehus. Alle bilder er illustrasjoner og kan derfor avvike fra endelig plassering i terreng og kvaliteter som brukes i boligen

loftstue

Illustrasjon fra loftstue - det kan komme godt med å ha en ekstra stue. Her fra blir det fint å sitte å se ut på all slags vær. Når solen skinner er det fint å benytte den store boltreplassen på takterrassen!

OM OMRÅDET

Kjøreavstand til nærliggende fasiliteter

 • Barneskole: Helt ny Alversund barneskole i gangavstand
 • Idrettsanlegg: Den nye Alverhallen er også gangavstand. Ved skolen
 • Dagligvarebutikk: Kiwi Ikenberget i gangavstand
 • Fjelltur: i gangavstand. Her er det magne fjell å velge i - men Tveitavarden er den nærmeste og er veldig populær
 • Lekeplass: 2 minutter
 • Barnehage: 3 minutter til Alvermarka Montesori
 • Ungdomsskole/videregående skole: 5 minutter - i Knarvik
 • Knarvik senter: 5 minutter til AMFI Knarvik
 • belyst turløype: 5 minutter til Brekkeløypa
 • Strand: 5 minutter til Badeplass i Kvamsvågen som også kan benyttes til friluftsliv.

Fra Alvermarka Sjøhage har du gangavstand til nye Alversund barneskole, Kiwi Ikenberget og Alversundhallen. Nordhordlandshallen ligger fem minutter unna med bil. Her finner du løpebane ute samt Brekkeløypa – en fin grusløype som er belyst hele året. Her er det fine småtjern med ender og vakker natur.

Nærmeste barnehage, private Alversund Montessoribarnehage, ligger en tre minutters kjøretur eller 14 minutters gåtur unna. Det tar under fem minutter med bil til AMFI Knarvik med butikker, helsehus, treningssenter, restauranter og andre fasiliteter.

Liker du å være ute i naturen, kan du ta beina fatt og gå opp populære Tveitavarden (235 moh) uten å måtte sette deg i bilen først. Er du glad i bading og strandliv, kan du oppsøke Kvamsvågen eller Håøya friluftsområde, som ligger i henholdsvis 5 og 15 minutters kjøreavstand. På Håøya har du også mulighet til å gå fjellturen opp Håøytoppen. I samme område ligger Litlebergen båtsenter med mulighet for å leie båtplass.

Bo sjønært!

Illustrasjon fra boenhet nr 3. Alle bilder er illustrasjoner og kan derfor avvike fra endelig plassering i terreng og kvaliteter som brukes i boligen

OM BOLIGENE

Boligene ligger vestvendt og solrikt til, og vender alle mot Kvernafjorden. Her ser du mot Flatøy og Gaustadfjellet. I tillegg til privat hage, blir det også et felles uteområde mot sjøen, med benker og fellesgriller som inviterer til et godt bomiljø.

Felles for alle boligene er vannbåren varme og varmepumpe med borehull, moderne HTH-kjøkken, vedlikeholdsvennlig kledning fra Møre Royal i mørk farge, aluminiumskledde vinduer/balkongdører og glassrekkverk. Her kan du ha en avslappende hverdag med varige løsninger uten mye vedlikehold.

Bo sjønært!

Illustrasjon fra balkong - illustrasjoner kan avvike fra virkeligheten

Boligene

Slik er boligene nummerert: eneboliger i rekke har nr 3-7, leiligheter 1-2, tomannsbolig er nr 8-9.

Se vårt digitale prospekt fra Alvermarka Sjøhage

Andre prosjekter fra Majo Bygg AS