Hopp til hovedinnhold
1 / 0

2 funkishus på toppen av Spanne, Spannavegen, Karmsund

Spannavegen, Karmsund
Pris fra5 440 000 kr

Pris

5440000 - 5890000 kr

BRA

156 m²

Bod

5 m²
Morten Økland
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Hus 28

Hus 28 er dedikert til å skape unike hjem på Haugalandet, med et spesielt fokus på å forstå forskjellen mellom hus og hjem. For oss er et hjem ikke bare et fysisk byggverk, men et resultat av et nært samarbeid mellom husbygger og de som skal bo i huset.

Gå til forhandlersiden

På en liten høyde, mot skogen, ved krysset Spannevegen/Ørpetveitvegen skal det oppføres to nye moderne enebolig, med stilig design. Eneboligen er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod 5 m2. Mulighet for å bygge dobbelgarasje på eiendommen. Standarden på leveransen er høyere enn vanlig - med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt. Med nøkkelferdig pris er flere produkter og leveranser som normalt er tilvalg hos andre utbyggere er standard og med i leveransen hos oss.

KOMPLETT INTERIØRSTIL

Inkludert i prisen kan du velge den komplette interiørpakken du liker best! Dersom du velger å gjøre egeninnsats ligger allikevel interiørpakken som utgangspunkt.

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en rød trå i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til din .

Dine fordeler:

  • Stilig interiør
  • Gjennomgående rød trå i interiøret
  • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
  • Mindre tid på tilpasninger og tilvalg
  • Full kontroll på økonomi og totalprisen
  • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
  • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

Andre prosjekter fra Hus 28