1 / 2

Ladderudløkka - 88 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter, Råholt i Eidsvoll

Dette blir et boligfelt for den som setter pris på arkitektur med variasjon, innbydende farger og hyggelige grønne områder. Sentralt på Råholt i Eidsvoll bygger vi leiligheter og rekkehus med ulike løsninger for ulike livssituasjoner, på fire ulike løkker – Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen.

Nye fargerike boliger på Råholt i Eidsvoll

På Ladderudløkka bygger vi totalt 88 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter. Ladderudløkka strekker seg over et stort, grønt jorde, og er delt opp i fire løker: Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen. Disse områdene får hver sin grønne lunge med hver sin identitet, ingen løkke er lik. På den ene er det en stor bålplass, ved siden av et stort amfi, så et balansehinder, og på den andre en sandkasse.

Ladderudløkka er feltet for deg som ønsker et hjem som byr på det lille ekstra. Du kan vandre fritt mellom husene og grøntområdene. Det finnes ingen gjerder eller høye hindre. Boligene og feltet har arkitekt, fargekonsulent og landskapsarkitekt jobbet fram for å skape spennende, koselige, og familievennlige boliger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.