Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Gimre

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

2

Etasjer

Hems

Grunnflate (BYA)

127

Bruksareal (BRA)

108,5

Primærrom (P-rom)

104,8

Største lengde

13,8 m

Største bredde

11,6 m

Gimre er en moderne og romslig familiehytte med mange gode kvaliteter.

Delt inn i to soner

Hytta er delt inn i to soner, en privat sone med soverom og baderom, og en sosial sone med stue og kjøkken. Midt mellom de to sonene finner man en skjermet uteplass perfekt for de gode stunder med familie og venner når man ønsker å være utendørs.

Entre med god garderobeplass

Det er to innganger til hytta. Hovedinngangen er overbygget, og du kommer inn til en romslig entre med god plass til garderobeskap, samt fin utsikt til atrium og uteplassen. Biinngangen er til kombinert bod/vaskerom og teknisk utstyr.

Slipp naturen inn

Fra stuen rettes fokuset mot landskap og natur gjennom store vinduer i nord vest. Ildstedet kan man se både fra «knutepunktet» mellombygget, allrommet og uteplassen.

Stue i hytte med peis og skråtak

God planløsning

I den andre delen av hytta finner du tre soverom, to bad og bod/vaskerom. Hovedsoverommet vender mot sør og øst, og her rettes blikket mot det nære terrenget og landskapet utenfor. To mindre soverom vender mot øst. Disse rommene har også utgang til terreng. Hovedbadet ligger mellom hovedsoverommet og det sekundære soverommet. Dette badet er utstyrt med dusjsone, dobbel servant og wc. Bad to har nær tilknytting til biinngang og kan f.eks brukes som gjestebad med dusjsone, servant og wc.

Romslig hems

Det er en trappestige opp til hems i nær tilknytting fra allrom og mellomgang. Hemsen rommer mulighet for ekstra soveplasser, og en ekstra stue. Hemsen har rekkverk av glass slik at det blir godt med lys. Det er også to takvinduer som slipper inn masse lys.

Hytta er prosjektert med tilgjengelighet i hovedplan.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?