Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Lindevik

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

Hems

Grunnflate (BYA)

101

Bruksareal (BRA)

87,3

Primærrom (P-rom)

69,2

Største lengde

11,8 m

Største bredde

11,3 m

Lindevik hytta har et bruksareal på 79,4 m². Dette er en meget arealeffektiv hytte med plass til hele familien.

Koselig og klassisk familiehytte

Lindevik er en familiehytte som faller i smak hos mange. Den er ikke for stor i størrelsen, men den har en meget praktisk innredning som kan gi mye glede i hyttelivet. Det er en klassisk tidløs hytte som vil kunne bidra til mange gode stunder med familie og venner.

Stue med doble dører ut til overbygd terrasse

Lindevik er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytta har en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles.

De flotte doble dørene fra stua åpner seg ut mot den overbygde terrassen og gir også fantastisk godt lys inn i hytta. Dagslys er utrolig viktig for bomiljøet i hytta og kan gi deg energi og overskudd.

Praktiske løsninger for familien

Hytta har to soverom. Det ene kan innredes som foreldresoverom og det andre med en familieseng som kan gi ekstra soveplasser ved behov. Hytta har et praktisk bad og en praktisk innvendig bod til lagring av fritidsutstyr, sko og yttertøy til bruk utenfor hyttedøra.

Den nyttige andre etasjen som gir flere muligheter

Andre etasjen har stor hems med mulighet for å dele opp til to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Med den riktige innredningen kan man også her sørge for at man har optimalt med soveplasser ved behov. Det er også en perfekt løsning for gjester eller en privat sone for de som ønsker å trekke seg litt tilbake og ha litt privatliv.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegninger Lindevik

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?