Hopp til hovedinnhold

Nystøl & Fagerhol AS

Nystøl & Fagerhol AS ønsker å veilede kunder til å finne sin drømmebolig gjennom en personlig og profesjonell kjøpsprosess. Vårt team legger stor vekt på å skape en trygg og tillitsfull opplevelse for våre kunder. Vi har et stort engasjement for økt kundetilfredshet, og med lang erfaring i bransjen gjør dette oss til en pålitelig partner for alle boligsøkende.

Om oss

Nystøl & Fagerhol AS har en lang historie med fornøyde kunder. Vi tilbyr et omfattende utvalg av boliger, fra moderne arkitektoniske mesterverk til sjarmerende tradisjonelle hjem, som passer enhver livsstil og preferanse.


Vårt team jobber tett sammen for å skape boliger og hytter av høyeste standard. Vi har et stort fokus på kvalitet i alle deler av byggeprosessen, og med dette sikre at våre kunder får et enestående hjem med varig verdi. 


Vi er opptatt av å skape en trygg og tillitsfull opplevelse for våre kunder. For vi forstår at det å investere i et hjem er noe av det viktigste en person kan gjøre. Vi er derfor svært opptatt av god service, for å sikre at du føler deg ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi er her for å lytte til dine behov og veilede deg gjennom vegen til å realisere din boligdrøm.


Uansett hva du ser etter, enten det er et flott arkitektisk hus, en sjarmerende hytte eller et koselig hjem, hjelper vi deg med å realisere dette. Utforsk vårt omfattende utvalg av hus- og hyttemodeller og la oss være med å skape ditt neste hjem.»

Våre ansatte

Sebastian Drage
Selger
Per Halsebakke
Daglig leder

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?