Hopp til hovedinnhold

Lofotr Bygg & Anlegg AS

Bygningskontoret til Lofotr bygg og anlegg
Alf Lie og Magnar i Lofot Entreprenør
Lofotr Bygg & Anlegg er Systemhusforhandler i Vest-Lofoten. Bedriften har forretningsområde innen utvikling og bygging av småhus, eneboliger, boliger med to eller flere leiligheter.

Om oss

Lofotr Bygg & Anlegg AS ble grunnlagt av Egil Knutsen i oktober 2014 og endret navn til Lofotr Bygg & Anlegg AS i februar 2017. Selskapet har sitt kontor i Granliveien 23 på Leknes og sysselsetter tre ansatte.

Våre tjenester

Fra og med januar 2019 ble vi Systemhusforhandler for Vest-Lofoten, spesialisert på utvikling og konstruksjon av småhus, eneboliger, samt boligkomplekser med flere leiligheter. I tillegg utfører vi oppdrag med større bygg både for offentlig og privat sektor.

Utvikling av nærområdet

Vår virksomhet er dedikert til kontinuerlig utvikling av nye områder for boligetablering, forretningslokaler og andre typer næringseiendommer. Vi har opparbeidet betydelig erfaring og ekspertise innen flere fagområder, og vi tilbyr omfattende støtte til våre kunder gjennom rådgivning, prosjektering, tegning og regulering.

Utvikle og levere prosjekter av høy kvalitet

Hos Lofotr Bygg & Anlegg AS er vårt hovedmål å utvikle og levere prosjekter som svarer til våre kunders forventninger. Vi legger stor vekt på å sikre at alle prosjekter gjennomføres med høy kvalitet og i henhold til avtalte tidsfrister. Vår tilnærming er preget av grundighet og engasjement for å oppnå fremragende resultater som vi er stolte av å presentere.

Pålitelig aktør i Lofoten

Vi er opptatt av å bygge sterke og varige relasjoner med våre kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunnet generelt. Gjennom å opprettholde et fokus på innovasjon og bærekraft, søker vi å være en pålitelig aktør i utviklingen av moderne og funksjonelle bygg i Lofoten-regionen.

Prosjekt fra denne forhandleren
Klassisk funkishus - 4 sov. garasje - Gjerneshaugan, Ballstad
Gjerneshaugan 21, 8373 Ballstad

Klassisk funkishus - 4 sov. garasje - Gjerneshaugan, Ballstad

Priser fra 10 640 000 kr

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?