Hopp til hovedinnhold

Jan Andersen & Sønn AS

Jan Andersen & Sønn AS er din erfarne byggmester lokalisert i Halden, dedikert til å levere høykvalitetsbygg og tømrertjenester i Halden og omegn.

Om oss

Jan Andersen & Sønn AS er din erfarne byggmester lokalisert i Halden, dedikert til å levere høykvalitetsbygg og tømrertjenester i Halden og omegn. Vi har solid erfaring og ekspertise innen konstruksjon av nye boliger, og vårt engasjerte team er også dyktige på andre tømrerarbeider, inkludert utbytting av kledning, dører, vinduer, kjøkkenmontering, samt ulike oppussings- og vedlikeholdsoppgaver.

Vår historie som en pålitelig aktør i byggebransjen startet i 1991, og vi bringer med oss arven fra 2. generasjon tilbake til 1976. Med over 30 års erfaring og kontinuerlig dedikasjon til håndverket, har Jan Andersen & Sønn AS utviklet seg til å bli et anerkjent lokalt firma. Vi består i dag av 6 motiverte ansatte, og vår hovedmålsetning er å sikre fornøyde kunder i hvert eneste prosjekt.

Som en anerkjent bedrift innehar Jan Andersen & Sønn AS Sentral godkjenning for ansvarsrett innen flere funksjoner og fagområder. Vi er stolte av vår status som mesterbedrift og er aktive medlemmer i byggmesterforbundet. Dette bekrefter vårt engasjement for å opprettholde høye standarder og levere tjenester av ypperste kvalitet.

Vårt dedikerte team inkluderer kompetente fagarbeidere, og flere av våre ansatte innehar sertifiseringer som våtromsertifikat og svennebrev. Dette reflekterer vårt fokus på kompetanse og profesjonalitet, og gir kundene våre trygghet og tillit.

Enten du planlegger å bygge en ny bolig eller trenger tømrertjenester for oppgraderinger og vedlikehold, kan du stole på Jan Andersen & Sønn AS for ekspertise og pålitelighet. Vi er her for å gjøre dine byggeprosjekter til en suksess!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?