1 / 4

Malvik - arealeffektivt moderne hus

Boligmodellen Malvik er en meget arealeffektiv bolig for skrå tomt. Boligen egner seg for en mindre tomt og er meget miljøriktig i forhold til et gunstigere CO2 fotavtrykk og lavere behov for oppvarming.

En arealeffektiv bolig

Boligen har et skille mellom private og sosial soner med stue og kjøkken i underetasjen og tre soverom i etasjen over. I gangen i første etasje er det et godt gjennomlys og her kan man vurdere en arbeidsplass, eventuelt mer skapplass til lagring. Ved behov kan man også velge å ha fire soverom i denne etasjen. Når man kommer inn i boligen finner man en stor garderobe for lagring av ytterklær og sko. Boligen har to romslige bad for en travel familie og et separat vaskerom. Lagring under trappen fungerer som en praktisk utvidelse av kjøkkenet.

Systemhus Malvik interiør stue

Husmodellen er en flott startbolig for en liten familie som ønsker å bygge sitt første hus. Arkitekten har hatt fokus på å skape gode uteplasser i tilknytning til boligen, til glede for store og små beboere. Et skjermet overbygd inngangsparti gir også rom for å parkere bilen nært inngangen og man kan gå tørrskodd inn til boligen. Liggende og stående kledning gir spill i fasade, som også kan forsterkes i fargevalg. Omrammingen gir en flott detalj som gir huset særpreg. Huset har et moderne snitt, men samtidig i en tradisjonell byggestil med saltak.

Systemhus Malvik eksteriør forside

Malvik plan- og fasadetegninger

Malvik har standard plantegninger som man kan ta utgangspunkt i, men husmodellen kan tilpasset dine ønsker sammen med forhandler.

Systemhus Malvik plantegning
1

Første etasje

Systemhus Malvik plantegning
2

Andre etasje

Ønsker du en annen plantegning?

Malvik kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder