Hopp til hovedinnhold
JKE Design: Skreddersydde kjøkken med fokus på funksjonalitet og estetikk

JKE Design

JKE startet som en snekkervirksomhet i 1970, og vi skreddersyr hvert eneste kjøkken på fabrikken vår i Nordjylland. Vi dyrker det gode håndverket, velger de beste materialene og forener den nordiske designtradisjonen med nye impulser utenfra. Vi setter en ære i å skape kjøkken som smelter inn i tilværelsen din og blir hjemmets selvsagte midtpunkt.

Hos JKE vil vi skape ekte kjøkken for det virkelige liv, og vi er ikke fornøyde før vi sammen med deg har skapt det naturlige stedet for din gode kjøkkentilværelse. Et kjøkken som både realiserer drømmene dine og fungerer i hverdagen.

Nordisk design og snekkerkvalitet

Hos JKE dyrker vi snekkerkvaliteten og den enkle, nordiske stilen. Vi skaper kjøkken som holder og gir deg verdi for hver krone. Vi kaller det NORDIC KITCHEN DESIGN. Du kan alltid kjenne et JKE-kjøkken på det gode håndverket, de gedigne materialene og den nordiske designen. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt.

Skreddersydde og personlige løsninger

Hos JKE tilbyr vi skreddersydde og personlige kjøkkenløsninger tilpasset dine behov og din smak. Vi kombinerer funksjonalitet, estetikk, godt håndverk og bærekraft for å skape et kjøkken som både er praktisk, holdbart og lekkert. Med et bredt utvalg av design, materialer, farger og tilbehør gir JKE deg muligheten til å skape ditt drømmekjøkken som passer perfekt til deg og hjemmet ditt.

Bærekraft er i vårt DNA

Hos JKE går vi forrest når det gjelder bærekraft. Vi har en CO2-nøytral produksjon og produserer på 100 % grønn vind-, vann- og solenergi. Vi bruker en vannbasert lakk og maling, slik at du kan være sikker på at kjøkkenet ditt ikke avgir miljø- eller helseskadelige stoffer og damper. Tre er vårt viktigste råmateriale. 99 % av treet vi bruker kommer fra sertifiserte plantasjer, der det plantes et nytt tre hver gang det felles. Du kan også velge andre naturlige materialer som setter et minimalt avtrykk på miljøet og er bra for inneklimaet. For eksempel linoleum og plantefibermaterialet Organiq, som begge tar opp mer CO2 enn de avgir.

Vi velger gode materialer som holder i mange år. Kjøkkenene våre er ikke de billigste, men beregnet etter levetid er et JKE-kjøkken en god investering.

Kilde: JKE Design - Offisiell nettside

JKE har et klart mål

Relaterte artikler

Fem gode tips til valg av kjøkken

Fem gode tips til valg av kjøkken

Kjøkkenet er for mange et av de viktigste rommene i hjemmet. Det er her vi lager mat, her vi spiser, her vi møtes og her vi snakker om hverdagens små og store opplevelser.

Nyttige tips til ditt nye kjøkken

Stadig flere tilbringer mer tid på kjøkkenet, og i dag kombineres gjerne kjøkkenet med lekse- og spiseplass. Med god planlegging blir husets «hjerte» både funksjonelt og et hyggelig sted å være.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet

5 tips til hyttekjøkkenet

Kristin Ulven driver Studio Sigdal Molde, og tegner mye hyttekjøkken. Her er hennes beste tips når du skal planlegge det nye kjøkkenet